cba Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2011 Έχω ενα Acer Aspire 8942G, το laptop αυτό αριστερά απο το πληκτρολόγιο έχει 3 κουμπιά ένα εκ των οποίων ενεργοποιεί/απενεργοποιεί το wlan. Ξέρει κανείς πώς γίνεται να απενεργοποιήσω το toych key αυτο; Ο λόγος είναι γιατί πολύ συχνά το χέρι μου περνάει απο εκεί και το κλείνει κατά λάθος πράγμα άκρως εκνευριστικό ιδίως σε gaming. Έχω ψάξει αλλά δεν έχω βρεί καμία λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 11, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Άμα το ανοίξεις και το αποσυνδέσεις??Επίσης αμα θέλει drivers για να δουλέψει μπορείς να τους απεγκαταστήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1712 Σεπτέμβριος 11, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Από την διαχείριση συσκευών δεν μπορείς να επιλέξεις να μην είναι ενεργή η συσκευή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cba Σεπτέμβριος 11, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Δεν μπορώ να το ανοίξω και να το αποσυνδέσω, θέμα εγγύησης. Όσο για drivers η από τη διαχείριση συσκευών δέν εμφανίζεται κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 11, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Μπορείς να κάνεις καμιά πατέντα,όπως πχ να βάλεις πάνω στο συγκεκριμένο κουμπί ταινία διπλής όψης και ένα κομμάτι χαρτόνι απο πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
cba Σεπτέμβριος 11, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Αυτό ακριβώς έχω κάνει.... ταινία και χαρτί αλλά όπως καταλαβαίνεις είναι λίγο άσχημο αισθητικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1712 Σεπτέμβριος 11, 2011 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Αν έχεις δοκιμάσει τα πάντα, στείλε και ένα e-mail στην Asus και ίσως σου δώσουν λύση αυτοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.