icy20 Ιούνιος 13, 2004 #21 Ιούνιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas έλεος... Βλεπω σας εχω μαθητευσει καλα ...
yanni Ιούνιος 13, 2004 #22 Ιούνιος 13, 2004 Αυτό ήταν!!!! Και μάλλον θα έπρεπε να το θεωρούμε αναμενόμενο, αν και ούτε και εγώ μπορούσα να το πιστέψω / προβλέψω. Από την στιγμή που επιτέλους έχουμε προπονητή που δεν φτιάχνει 11άδα με βάση τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, έχουμε ελπίδες για πολλά πράγματα. ’λλωστε το είχε πει νομίζω και ο ίδιος ο Ότο, ότι αυτή η Ελλάδα είχε καλές μονάδες αλλά όχι ομάδα. Τώρα έχουμε και ΟΜΑΔΑ! Μπράβο τους!!!! Πάντα τέτοια!
YDinopoulos Ιούνιος 13, 2004 #23 Ιούνιος 13, 2004 Αν και ειμαι γαυρος του κερατα, χαρηκα χτες τα γκολ. Φαινεται οτι αριαιχησαν να παιζουν για την σημαια κ οχι απλα να παιζουν....Μπραβο τους.
Shadow Hunter Ιούνιος 13, 2004 #24 Ιούνιος 13, 2004 Μακαρι τα παιδια στην εθνικη να συνεχιζουν να παιζουν με την καρδια τους οπως εχθες και οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα θα τους υποστηριζουμε. Πραγματικα συγκινηθηκα βλεποντας τους εχθες να παιζουν τοσο ομαδικα. Και ολοι στον κοσμο μιλανε για μια εντυπωσιακη αμυνα.Μου εκανε και εντυπωση που μας παραδεχτηκαν και οι Αγγλοι αθλητικοι δημοσιογραφοι στη τηλεοραση, διοτι ως γνωστον δεν μας πανε και πολυ... Μπραβο στα παιδια και μακαρι να δειξουν το ομαδικο αυτο πνευμα και στα υπολοιπα παιχνιδια!! Vamos Hellas!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.