Jump to content

Ελλαδαρα!!! (Euro2004)

saxon_747

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Voudas

έλεος...:tomato:

Βλεπω σας εχω μαθητευσει καλα ... :D

Αυτό ήταν!!!! Και μάλλον θα έπρεπε να το θεωρούμε αναμενόμενο, αν και ούτε και εγώ μπορούσα να το πιστέψω / προβλέψω. Από την στιγμή που επιτέλους έχουμε προπονητή που δεν φτιάχνει 11άδα με βάση τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, έχουμε ελπίδες για πολλά πράγματα.

’λλωστε το είχε πει νομίζω και ο ίδιος ο Ότο, ότι αυτή η Ελλάδα είχε καλές μονάδες αλλά όχι ομάδα. Τώρα έχουμε και ΟΜΑΔΑ! Μπράβο τους!!!!

Πάντα τέτοια!

image33041.jpg

image33042.jpg

image33062.jpg

Αν και ειμαι γαυρος του κερατα, χαρηκα χτες τα γκολ. Φαινεται οτι αριαιχησαν να παιζουν για την σημαια κ οχι απλα να παιζουν....Μπραβο τους.

Μακαρι τα παιδια στην εθνικη να συνεχιζουν να παιζουν με την καρδια τους οπως εχθες και οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα θα τους υποστηριζουμε. Πραγματικα συγκινηθηκα βλεποντας τους εχθες να παιζουν τοσο ομαδικα. Και ολοι στον κοσμο μιλανε για μια εντυπωσιακη αμυνα.Μου εκανε και εντυπωση που μας παραδεχτηκαν και οι Αγγλοι αθλητικοι δημοσιογραφοι στη τηλεοραση, διοτι ως γνωστον δεν μας πανε και πολυ...

Μπραβο στα παιδια και μακαρι να δειξουν το ομαδικο αυτο πνευμα και στα υπολοιπα παιχνιδια!!

Vamos Hellas!!!!:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.