Jump to content

Ολική επαναφορά προγραμμάτων μετά από format σε Win XP

ildrosos

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους , τα συγχαρητήρια μου ως νέο μέλος για το forum και την προσπάθεια που γίνεται εδώ γενικότερα.

Ας αποσαφηνίσω λίγο τον τίτλο του θέματος μου.

Η ερώτηση μου είναι η εξής :

Θέλω να κάνω format σε ένα pc με λειτουργικό Win XP Proffessional x86 αποφεύγοντας την εγκατάσταση από την αρχή Όοοοοολων των προγραμμάτων των οποίων έχω εγκαταστήσει σε αυτό καθότι έχουν περάσει 3 χρόνια από το τελευταίο format και τα προγράμματα που έχω εγκαταστήσει και τα οποία χρησιμοποιώ για τη δουλειά και τη σχολή μου είναι πάρα πολλά και θα μου πάρει πολύ χρόνο να τα εγκαταστήσω πάλι.

Είχα δεί μια αντίστοιχη επιλογή σε Win 7 , αν θυμάμαι καλά λεγόταν αντίγραφα ασφαλείας η οποία δεν είμαι σίγουρος αν επανέφερε όλα τα εγκατησμένα προγράμματα ή απλά τους εγκατεστημένους drivers του υπολογιστή.

Ελπίζω να μην φανεί χαζή η ερώτηση είναι κάτι που ήθελα πάντα να ρωτήσω και ποτέ δεν τόλμησα.

Με λίγα λόγια θέλω το setup του υπολογιστή να είναι ίδιο όπως και πριν το format αν είναι δυνατό.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

καλημερα φιλε. απο τα λιγα που ξερω, υπαρχουν προγραμματα για αυτη τη δουλεια, οπως το paragon που ειναι και φρη. δημιουργει αντιγραφο του c σε ενα αλλο δισκο που εχεις χωρο. κανεις φορματ, ξαναεγκαθιστας το παραγκον στο c, φορτωνεις το αντιγραφο απο τον αλλο δισκο μεσω του παραγκον και πρεπει να δουλευει:mobile1:

(δυστυχως στο δικο μου προβλημα δεν το εκανα, και μαλλον θα φορμαρω τωρα:slap:)

Καλημέρα.

Αν πάρεις αντίγραφο ασφαλείας είτε μέσω Windows είτε μέσω κάποιου προγράμματος (Acronis κτλ), θα έχεις πάλι τον ΙΔΙΟ υπολογιστή (σε ταχύτητα).Η δημιουργία ενός αντιγράφου και η επανεγκατάστασή του συμφερει μόνο άν βάλεις νέο , πιο γρήγορο δίσκο.

Aυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να φτιάξεις ένα cd με κανα nlite, που να έχεις ήδη εγκατεστημένα προγράμματα και ενημερώσεις....αλλα θα σου πάρει τον ίδιο χρόνο με το να κάνεις ενα clean install, εγκατάσταση όλων και δημιουργία image...οπότε στη μεθεπόμενη φορά θα είσαι τζετ.

υπαρχει και το norton

Denied

το νορτον αν θυμαμαι καλα πρεπει να το πληρωσεις σωστα και αυτα τα λινκς που δινεις ειναι για το φουλ προγραμμα ;

αν ναι , σβηστα οσο προλαβαινεις:p

Δεν πρόλαβε :p

[MENTION=21339]ildrosos[/MENTION] αν θέλεις να κάνεις format και να κρατήσεις το ίδιο λειτουργικό, μόνο με repair install. Ειδάλλως ότι άλλο και να κάνεις θα χάσεις αρκετά πράγματα.

Οπότε, ή κάνεις repair install ή το παίρνεις απόφαση ότι θα τα περάσεις όλα πάλι από την αρχή, αυτό είναι και το νόημα του format :p

Όπως είπες και εσύ εφόσον 3 χρόνια τώρα το λειτουργικό το φορτώνει με προγράμματα/tools κτλπ.πρέπει να το κάνεις format να ισιώσει το pc.

συν οτι μετά θα έχεις την υπέρτατη χαρά να ξαναπεράσεις ΟΟΟΛΑΑΑΑ τα προγράμματα από την αρχή...όπως είπε και ο [MENTION=1347]jpavly[/MENTION] αυτό είναι το νόημα του φορμάτ και εσύ το έχεις ξεχάσει το Σπορ !!!!:tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.