tonionio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2011 Παιδια καλησπερα...Φευγω για μεταπτυχιακο και θελω ενα μηχανημα να κανω την δουλεια μου αλλα και να μου κρατησει 2-3 χρονακια...Δινω μεχρι 700 ευρω και μετα απο λιγο ψαξιμο εχω αυτα τα 2 σαν επιλογες με τις πολυ λιγες γνωσεις που εχω(σε λαπτοπ)Asus X53SC-SX043V i7-2630/6GB/640GB/15.6/520 1GB/DVDRW/W7HP - MgManagerΕιμαι αναμεσα σε αυτο και αυτο:HP Pavilion dv6-6100ev (LS368EA) - MgManagerHP Pavilion G6-1004ev - Laptop - plaisio.grΤι λετε?Καποιος αλλος να προτεινει κατι?Συγκλινω προς το HP γιατι μ αρεσει πολυ η ποιοτητα κατασκευης αλλα δεν ξερω αν ο επεξεργαστης παρολο που ειναι 4πυρηνος θα βγαλει 2-3 χρονια...Επισης εχω διαβασει καλα πραγματα για την καρτα γραφικων..Απο την αλλη το ΑSUS εχει ι7 και για την καρτα γραφικων του δεν ξερω και πολλα...Ευχαριστω προκαταβολικα για καθε απαντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Σεπτέμβριος 9, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 τσέκαρε και αυτόSONY VAIO VPC-F132FD/B 16.4'' I7 740QM BLU-RAY NVIDIA GT310είναι περίπου 100 euro πάνω από το badget σου και έχει ελαφρώς χειρότερη κάρτα γραφικών από τα υπόλοιπα...η ποιότητα κατασκευής + οθόνη όμως δεν συγκρίνονται...*εκτός αν θέλεις οπωσδήποτε 15.6 οπότε πάω πάσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Σεπτέμβριος 10, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2011 Οι amd επεξεργαστες ειναι γενικοτερα λιγο πιο αδυναμοι.Αλλα μια χαρα σε καλυπτουν για γενικοτερη χρηση.Επειδη αναφερεις την λεξη μεταπτυχιακο, θα πας στο εξωτερικο ή στην Ελλαδα θα κανεις;Γιατι αν πας εξωτερικο καλυτερα να αγορασεις απο εκει.. Πολυ καλυτερες τιμες θα βρεις.Για τι χρηση το προοριζεις το λαπτοπ; Παιχνιδια θα παιζεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 11, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Θα προτινω να κοιταξεις κατι σε Dell, Toshiba, lenovo. Κυριως λογο ποιοτητας και εγγυηση αντιπροσωπιας (dell και νομιζω και η toshiba εχουν πανευρωπαικη)Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Σεπτέμβριος 13, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Γεια σε ολους.Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, ψαχνω και γω για φορητο και βρηκα ακριβως αυτο που θελω στην τιμη που το θελω:Asus X52F-EX1197V - Laptop - Core i3-370M 2.40 GHz - 15.6" LED - Μαύρο | Multiramaμε προβληματιζει ομως ο ενας χρονος εγγυησης. Γιατι εχει μονο 1 χρονο ενω σε αλους φορητους εχει 2 χρονια; Τα asus ειναι αξιοπιστα οσο τα Dell;Εσεις τι λετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Σεπτέμβριος 13, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Για πολλους τα asus ειναι πολυ πιο αξιοπιστα απο τα dell.Απλα τα dell εχουν κορυφαιο service.Η asus 1 χρονο εγγυηση δινει στα λαπτοπ, οπως και η apple, Hp, acer κλπ.Με το asus δεν θα παιζεις παιχνιδια ομως.Δεν εχει καθολου δυνατη καρτα γραφικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Σεπτέμβριος 13, 2011 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Η asus 1 χρονο εγγυηση δινει στα λαπτοπ, οπως και η apple, Hp, acer κλπ.Με το asus δεν θα παιζεις παιχνιδια ομως.Δεν εχει καθολου δυνατη καρτα γραφικων.Λαθος αυτο εχει 2 χρονιαπαιχνιδια δεν παιζω σε φορητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Σεπτέμβριος 13, 2011 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Για ρωτα και εκεινους που εχουν asus.Εχει αυτοκολλητο επανω οτι εχει εναν χρονο εγγυηση..Αγορα Asus - Insomnia.gr - Σελίδα 3 --> Ποστ 25. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Σεπτέμβριος 13, 2011 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Δεν μπορω να ξερω τι ακριβως παιζει, με βλεπω για dell μερια για σιγουρα, θα βγει ομως +100 εουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
saijzo Σεπτέμβριος 13, 2011 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Ρίξε μια ματιά και σ'αυτο ASUS X53SV-SX132V: Tests, Technische Daten, Erfahrungsberichte / 90N3GS144N2129VL151.Παίζει στα media markt στα 699 μέχρι και αύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Σεπτέμβριος 13, 2011 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Δεν μπορω να ξερω τι ακριβως παιζει, με βλεπω για dell μερια για σιγουρα, θα βγει ομως +100 εουρος Θα ξερεις ομως οτι εχει σουπερ εγγυηση για τα επομενα 2 χρονια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Σεπτέμβριος 13, 2011 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 @Saijzo εχεις ξεφυγει φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Σεπτέμβριος 13, 2011 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Ναι η εγγύηση της Dell είναι πολύ καλή, παίρνω τηλεφωνo γιατί κάηκε CPU και μητρική και την επόμενη το μεσημέρι ήταν έτοιμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saijzo Σεπτέμβριος 13, 2011 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 @Saijzo εχεις ξεφυγει φιλε μουΗ απάντηση πήγαινε για το φίλο που έχει βάλει ταβάνι τα 700:pΓια Dell ισχύει πάντως οι άνθρωποι είναι όντως επαγγελματίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltoseco Σεπτέμβριος 14, 2011 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 Εφόσον το μηχάνημα θα το πας για μεταπτυχιακό και θα το κουβαλάς από εδώ και από εκεί τότε κατά τη γνώμη μου η Dell είναι μονόδρομος. Τα Multirama που έχουν γενικά καλή ποικιλία σε Dell έχουν αυτό τον καιρό και προσφορές (λόγω σχολικής χρονιάς υποθέτω). Κατά καιρούς προσφορές έχουν και άλλοι σε Dell (Media Markt, κωτσόβολος κλπ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Σεπτέμβριος 15, 2011 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 Και εγω ψηφιζω σε dell να παει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.