ΝιοΝιοΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2004 Δυστυχως θα πρεπει να εγκαινιασω την εισοδο μου στο thelab με ενα προβλημα.... Λοιπον...Εχω βαλει πανω σε ic7-ΜAX 3, 2χ36αρηδες Raptor σε Raid 0 sto ICH5R και 2χ120αρηδες WD SATA στο Silicon Image.Με την αποδοση των Raptor δεν μπορω να πω οτι ειμαι ιδιαιτερα ικανοποιημενος λαμβανοντας υποψη οτι προηγουμενως επαιζα με WD80 EIDE..... Aλλα μακαρι να ηταν μονο αυτο το προβλημα.....Το θεμα ειναι οτι τους 120αρηδες δεν τους βλεπουν τα ΧΡ !!!!!!! Ενω εχουν περαστει ολοι οι drivers για το Silicon και ενω βλεπει παντου οτι υπαρχει το Sil RAID 0 Set και στα ΧΡ και στο ΒΙΟS, οι δισκοι ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ......:'( Το παραδοξο της υποθεσης ειναι οτι μπορω και τεσταρω τους δισκους στα bench χωρις να μπορω να τους χρησιμοποιησω.....!!! Επισης μεσα απο το Disk Management των ΧΡ ενω εσπασα σε partitions τους Raptor ,οι 120αρηδες λεει οτι ειναι unallocated!!!????? Δωστε λιγη μπας και το μηχανακι παρει τα του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούνιος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2004 Δοκίμασες Partition magic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝιοΝιοΣ Ιούνιος 12, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2004 οχι ρεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝιοΝιοΣ Ιούνιος 12, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2004 λες να αλλαξει τιποτα μονο με partition magic??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούνιος 12, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2004 Ξέρω γω.... πάντως απο εκεί πειράζω τα patitions μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 12, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2004 Καλώς ήρθες Αν κάνεις δεξί κλικ στο unallocated χώρο τι επιλογές σου δίνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝιοΝιοΣ Ιούνιος 12, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2004 New VolumeConvert to basic Disk Properties Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝιοΝιοΣ Ιούνιος 12, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2004 Ευχαριστω και για το καλωσορισμα DJD:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 12, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2004 New volume, μετά θα του φτιάξεις partition, format κι είναι έτοιμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝιοΝιοΣ Ιούνιος 12, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2004 Αυτο προσπαθω τωρα.Κατσε να δουμε τι θα γινει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝιοΝιοΣ Ιούνιος 12, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2004 Ενταξει παιδια ΛΥΘΗΚΕ τελικα το προβλημα!!!!!! Με τη βοηθεια τη δικη σας και του Vouda ειχαμε ενα αισιο τελος!!!!!:nuke: (Οχι...Μην φοβηθειτε δεν ανατιναχτηκε το pc!) Τα σεβη μου :worship: !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.