pmitsios Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2011 ΚαλημέραΈβαλα ένα δίσκο sata3 hitachi 2T σε ενα docking station (pou HDS-001) με esata (sata2 δισκοι). Εκανα copy απ' το pc (δισκος sata2 hitachi 1T) με esata συνδεση περιπου 800GB αρχειων (κυριως mkv και full bluray) και απο ταχυτητες ειχα στην αρχη για λιγο 80MB/s στην συνεχεια 12ΜΒ/s και απ' το 1/3 της εγγραφης και μετα σταθερα στα 30MB/s. Με συνδεση usb2 που υποστηριζει επισης το station ειχα ταχυτητα περιπου στα 10ΜΒ/s για copy. Οι ταχύτητες αυτές δεν είναι πολύ μικρές ή είναι λόγω της μεσολαβησης του station? Η μητρικη μου ειναι asus p6t se. Υπάρχει άλλη ρύθμιση (bios ή win) που να αυξανει την ταχύτητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 9, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα ο δίσκος; Εγώ σε ανάλογο setup είμαι σταθερά στα 80mb/sΒέβαια το read το κάνω από pci raid card, ενώ εσύ από τον ίδιο controller... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmitsios Σεπτέμβριος 9, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Ο δισκος μου ειναι καινουργιος. Μολις το εβαλα στο station. Δεν τον δοκιμασα με sata μητρικης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 9, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Μπορεί να είναι και το read από τον παλιό σου που καθυστερεί.Ο πιό εύκολος τρόπος να το διαπιστώσεις είναι να τρέξεις ένα HDTach και θα δεις αν κάνει μειώσεις σε κάποια σημεία, ή γενικά δεν παίζει σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmitsios Σεπτέμβριος 9, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Ο πιό εύκολος τρόπος να το διαπιστώσεις είναι να τρέξεις ένα HDTach και θα δεις αν κάνει μειώσεις σε κάποια σημεία, ή γενικά δεν παίζει σωστά.Επειδή το HDTash είναι για XP υπάρχει άλλο για Win7 64? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Σεπτέμβριος 9, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 τρέχει κανονικά σε compatibility mode winXP. δες και το hd tune HD Tune website Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmitsios Σεπτέμβριος 9, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Τελικα ετρεξε το προγραμματακι και εχουμε.... Συνδεση esata για τον new 2T στο station Συνδεση usb για τον new 2T στο station Sata2 μητρικης παλιος δισκος 1Τ Νομιζω οτι εχουμε προβλημα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.