Jump to content

Επιλογη κινητου με βαση το λειτουργικο...

Dark Oblivion

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολο τον κοσμο...

Ξερω οτι αυτο εχει ξαναγινει threadaki ,αλλα ηταν το 2009 ,οποτε μετα απο 2 χρονια που εχουν αλλαξει καπως τα πραγματα θα ηθελα να ακουσω παλι γνωμες...

Ειχα ενα απο τα πρωτα smartphone , Lg ks20 με windows ... δεν νομιζω οτι θα πηγαινα παλι σε windows (μαλλον να το θεσω καλυτερα , ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ σε windows. :suicide:)

Σημερα πηρα το πρωτο μου iphone ,αλλα και παλι δεν ειμαι και πολυ της ΜΗΛΑΡΑΚΙ Α.Ε.

Οποτε μας μενουν δυο επιλογες... καποιο κινητακι με Android Η Symbian.

Οι μισοι υποστηριζουν το ενα οι αλλοι μισοι το αλλο... Τελικα τι ειναι καλητερο???

Μέχρι πριν δύο βδομάδες περίπου έπαιζα με Symbian OS v9.4 (Nokia X6)

Πλέον έχω ένα Huawei Ideos X5, το οποίο τρέχει αυτή τη στιγμή Android 2.3.5.

Μού πήρε μόλις 1-2 ώρες να διαβάσω στο internet και να καταλάβω τι παίζει με τις ROM και πώς λειτουργεί γενικά το σύστημα του Android.

Μετά από αυτό, η ευελιξία που έχει το Symbian μπροστά στο Android είναι τόσο μικρή που καταντά αστείο και μόνο που το σκέφτομαι :p

Σημείωση: Symbian^3 δεν έχω δουλέψει, αλλά δεν νομίζω ότι το Android θα είχε κάτι να φοβηθεί από αυτό :)

Μέχρι πριν δύο βδομάδες περίπου έπαιζα με Symbian OS v9.4 (Nokia X6)

Πλέον έχω ένα Huawei Ideos X5, το οποίο τρέχει αυτή τη στιγμή Android 2.3.5.

Μού πήρε μόλις 1-2 ώρες να διαβάσω στο internet και να καταλάβω τι παίζει με τις ROM και πώς λειτουργεί γενικά το σύστημα του Android.

Μετά από αυτό, η ευελιξία που έχει το Symbian μπροστά στο Android είναι τόσο μικρή που καταντά αστείο και μόνο που το σκέφτομαι :p

Σημείωση: Symbian^3 δεν έχω δουλέψει, αλλά δεν νομίζω ότι το Android θα είχε κάτι να φοβηθεί από αυτό :)

Αρα κατα την δικη σου γνωμη ο νικητης ειναι το Android? Απο οτι ακουω απο δω και απο κει το Androin σε Linux δεν βασιζεται? Αρα θεωρητικα ειναι το πιο ευελικτο... σωστα?

Δεν εισαι και πολυ της apple, αλλα πηρες σημερα ενα.. να υπαρχει? Δλδ αμα ησουν και φανατικος, τί θα εκανες?

Απλα μου ακουγεται καπως..

Στο θεμα σου τωρα.. android απλα, το symbian αυτην την εποχη δεν βρισκεται πουθενα, παρατημενο τελειως.

Εφόσων απέρριψες το iOS, η καλύτερη επιλογή κατ΄ εμέ είναι το Android. Απλά να έχεις στο νου σου ότι είναι πολύ πιθανό να φας αρκετό χρόνο στην αρχή μέχρι να το φέρεις στα μέτρα σου.

Δεν εισαι και πολυ της apple, αλλα πηρες σημερα ενα.. να υπαρχει? Δλδ αμα ησουν και φανατικος, τί θα εκανες?

Απλα μου ακουγεται καπως..

Στο θεμα σου τωρα.. android απλα, το symbian αυτην την εποχη δεν βρισκεται πουθενα, παρατημενο τελειως.

Οταν βρισκεις ενα σχεδον χαρισμα ,το παιρνεις .... και μετα απο λιγη ωρα λειτουργειας του απλα επιβεβαιωνεσαι για ακομα μια φορα.

Τωρα... οσον αφορα αυτο που ειπε ο φιλος Periklis_pap.

Εχω ηδη σαν πρωτο κινητο ενα blackberry curve 8520 , και για να παρω το Iphone ,εδωσα σε φιλο ενα blackberry storm 9500. Αρα οπως καταλαβες εχω δουλεψει και blackberry ,ωστε να μου δημιουργειται η απορια 'Android η Symbian'?!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.