Jump to content

προτασεις για νεα υδροψυξη

hatsumi1

Recommended Posts

καλησπερα guys θα ηθελα να μου δωσετε μερικες ιδεες για τανκ και αντλια .(τα υπολοιπα υπαρχουν εκτος απο λαστιχα) . εχω δει αυτα απο aquatuning

αξιζει?

εγω θα σου προτεινα την plus εκδοση της αντλιας με ενα xpsc combo reservoir...

καλυτερη αποδοση , καταλαμβανεει λιγοτερο χωρο και γλυτωνεις και ρακορ και σωληνες μεταξυ αντλιας>reservoir

ενα σκαλοπατι πιο πανω παιζει και το αντιστοιχο combo με την D5...

Έτσι είναι.

Επίσης, από τις δύο λύσεις του Γιώργου, θα σου πρότεινα την δεύτερη με την D5, καθώς θα σε καλύψει και σε μελλοντική αναβάθμιση.

δηλαδης? εγω θα παιξω cpu-vga με ενα τριπλο λεπτο.

Γιατί με ένα τριπλό λεπτό???

Καλύτερες λύσεις όταν πας σε cpu-vga είναι ένα μονό και ένα διπλό και αν γίνεται χοντρά αλλιώς λεπτά.Μετά καλύτερη λύση ε΄ναι ένα τριπλό αλλά χοντρό.Το λεπτό θα σε περιορίσει σε θέμα απόδοσης.Και μη μου πεις "θα βάλω push pull fans",γιατί δεν έχει κανένα νόημα!

εγω θα σου προτεινα την plus εκδοση της αντλιας με ενα xpsc combo reservoir...

σ'αυτη την περιπτωση το παραπανω πακετο σε υπερκαλυπτει

ειδικα για σωληνες 10/13mm

Γιατί με ένα τριπλό λεπτό???

Καλύτερες λύσεις όταν πας σε cpu-vga είναι ένα μονό και ένα διπλό και αν γίνεται χοντρά αλλιώς λεπτά.Μετά καλύτερη λύση ε΄ναι ένα τριπλό αλλά χοντρό.Το λεπτό θα σε περιορίσει σε θέμα απόδοσης.Και μη μου πεις "θα βάλω push pull fans",γιατί δεν έχει κανένα νόημα!

καλησπερα guys θα ηθελα να μου δωσετε μερικες ιδεες για τανκ και αντλια .(τα υπολοιπα υπαρχουν εκτος απο λαστιχα) . εχω δει αυτα απο aquatuning

αξιζει?

τα εχει ηδη το παλικαρι τα πραγματα βρε...

το πολυ πολυ εαν θελει και δει οτι του χρειαζεται

να βαλει κι ενα επιπλεον μονο ψυγειο καποια στιγμη

και το push pull εχει νοημα ακομα και στα λεπτα ψυγεια

εαν εxουν πχ 30 FPI και σκοπευεις να τα τρεξεις με 40cfm fans

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.