kazabubu Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2011 Είμαι και εγω αλλος ενας τυχερος κατοχος seagate barracuda 7200.11 και χθες προσεξα οτι εχει βγαλει bad sectors.. οποτε θα φυγει για rma. Δεν εχω προηγουμενη τετοια εμπειρία οποτε δεν ξερω ουτε πως συμφερει να το στειλω ουτε τι να προσεξωΣτις επιλογες για το που μπορω να το στειλω εχει Ολλανδια, Σουηδια, Τουρκια, Αυστρια, Πολονια, Αγγλια, Ισπανια Γερμανία, Γαλλια, Ισραηλ και Ιταλια.Να στείλω με ΕΛΤΑ ή αλλίως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 8, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 ΕΛΤΑ-Συστημενο. Απλα πακεταρε το καλα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Σεπτέμβριος 8, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 Ευχαριστωω! Χώρα τι να βαλω? οποια βγαινει πιο φτηνά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Σεπτέμβριος 8, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 Προς οποιαδηποτε χωρα ευρωπαικης ενωσης ιδιες τιμες δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 8, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 ιταλία και τέλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 8, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 Εγω που ειχα στειλει Seagate - Ολλανδια(εναν δισκο) , ειχα δωσει περιπου 8€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.