Vadergr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2011 Μπορω να χρησιμοποιησω το s/n απο τα win 7 home premium GR στα win 7 home premium EN ?Εκτος απο την εκδοση (προφανες) , παιζει ρολο και η γλωσσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Σεπτέμβριος 8, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 Όχι, μπορείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 8, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 Tσεκαρισμενο ?Την αλλαγη θελω βασικα να την κανω σε home server 2011 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Σεπτέμβριος 8, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 Ψάξε μήπως μπορέσεις να τρέξεις κάποιο πρόγραμμα που δίνει η MS και με το οποίο αλλάζεις κατευθείαν την γλώσσα στο λειτουργικό χωρίς να γίνει επανεγκατάσταση. (δεν θυμάμαι πώς λέγεται ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Σεπτέμβριος 8, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 Tσεκαρισμενο ?Την αλλαγη θελω βασικα να την κανω σε home server 2011 ...Εξηγησου περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 9, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Εννοω να εχω αυθεντικη την γερμανικη εκδοση του windows home server 2011 και να εγκαταστησω την αγγλικη με το ιδιο s/n (της γερμανικης)Εξηγησου περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Σεπτέμβριος 9, 2011 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Εννοω να εχω αυθεντικη την γερμανικη εκδοση του windows home server 2011 και να εγκαταστησω την αγγλικη με το ιδιο s/n (της γερμανικης)Κανονικά δεν γίνεται, δεν επιτρέπεται από το EULA. Θα σε αφήσει να το κάνεις εγκατάσταση αλλά μπορεί να έχεις θέματα με activation/validation. Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Σεπτέμβριος 9, 2011 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Μια χαρά. Αλλα, τα 2011;;; Εισαι σίγουρος;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 9, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Nαι, αυτα ειναι τα πιο προσφατα και εξελιγμενα σε καθε τομεα.Μπορει να μην εχουν drive extender αλλα δεν προκειται να παω σε whs 2003 μονο και μονο για αυτο.Το ολο θεμα αφορα σερβερακι ho microserver και οχι βασικο υπολογιστη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Σεπτέμβριος 9, 2011 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Αμα βγουν τα 3rd party drive extenders, ίσως το ξανασκεφτω κι εγω...αλλα με απογοήτευσαν γενικά... Ον τοπικ, δε νομίζω να εχεις θέμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.