Jump to content

[Chrome] Βγαίνει παράθυρο "Save as" τυχαία όταν πατάω σε links

tragikos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας,

έχω ένα θεματάκι με τον chrome το οποίο έχει αρχίσει να μου τη δίνει. Τυχαία, αλλά αρκετά συχνά (1 στις 3 πχ) όταν πατάω σε links πχ στο thelab ο chrome μου βγάζει παράθυρο για να σώσω την σελίδα του link. Αυτό συμβαίνει μόνο στο PC του σπιτιού και όχι στην δουλειά.

Δείγμα:

attachment.php?attachmentid=45820&d=1315474603

παρόμοιο θέμα του οποίου οι προτάσεις δεν βοήθησαν.

Καθόλου ιδέες; :help:

post-4676-1416075464,1856_thumb.png

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Έκανα απεγκατάσταση, έσβησα ότι φακέλους της Google είχα σε Program Files, AppData κτλ και πέρασα εκ νέου την αγγλική έκδοση. Έως τώρα τα πράγματα δείχνουν καλά... Με επανεγκατάσταση δεν είχε λυθεί πάντως το πρόβλημα.

• 2 weeks later...

Και εμενα οταν παταω πχ σε ενα θεμα του Λαμπη ανα διαστηματα μου κατεβαζει ενα .html αρχειο.

Και εμενα οταν παταω πχ σε ενα θεμα του Λαμπη ανα διαστηματα μου κατεβαζει ενα .html αρχειο.

Εγω το παθαινα αυτο στον FireFox...

:worship::worship::worship: Chrome FTW :worship::worship::worship:

Και εγώ το πάθαινα με τον Λαμπή.. Μήπως ο λαμπης στέλνει λάθος headers?

δεν είναι θέμα αποστολής λάθος headers... Μου το κάνει και εμένα ο chrome (όταν τον χρησιμοποιούσα μια φορά και ένα καιρό), κύριως όταν άνοιγα ένα hyperlink σε νέο tab...

σκάλωμα του browser είναι 100%..

Μα πως δεν είναι; Αν 1 στα 3 clicks σε links σου βγάζουν "Save as" και δεν ανοίγει η σελίδα αχρηστεύεται όλη η πλοήγηση. Σκέψου εγώ ανοίγω 10 tabs την φορά και 3 από αυτά μου βγάζει save as... :...:

Βαλτε Opera να παψουν τα προβληματα.

Τουλαχιστον εγω δεν εχω καθολου προβληματα με τον συγκεκριμενο browser.

Με chrome είμαι κι εγώ και άπειρες ώρες πάνω από τον λάμπη, μια φορά μου το έβγαλε όταν ο Chrome ήταν 2-3 εκδόσεις πίσω. Μήπως έχετε κάποιο κοινό addon που το προκαλεί; Σε vanilla chrome το κανει;

Θα δοκιμάσω μιας και συμβαίνει μόνο στο PC στο σπίτι, αν και εδώ στη δουλειά έχω ακριβώς τα ίδια ή και περισσότερα add ons και δεν έχει εμφανιστεί ποτέ :...:

Και εμένα μου το παρουσιάζει από τότε που τον χρησιμοποιώ, με χαμηλή συχνότητα βέβαια.

Το κάνει μόνο στη σελίδα του thelab οπότε φαντάζομαι είναι κάποιο θέμα του site.

Δεν υπάρχει γυρισμός όμως για μένα σε άλλο φυλομετρητή .

Όντως! Συμβαίνει μόνο με το TheLab.gr και για μένα! Κοίτα να δεις που ο Λάμπης μου είναι τόσο έντονα συνιφασμένος με το σερφάρισμα μου στο internet που δεν είχα καταλάβει ότι συμβαίνει μόνο σε αυτόν! :...:

Το θέμα είναι ότι έχει τύχει και σε άτομα που δεν είχαν σχέση με το TheLab, απ' ότι διαβάζω στο net. Άρα κάτι κοινό υπάρχει... (πέρα από τον browser)

Κύριοι founders καμιά ιδέα;

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION] πως ανοίγεις το extra tab? είναι μήπως με middle click? γιατί αν ναι, δεν πρόκειται να λυθεί...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.