Jump to content

Hard Reset

Athanasios2104

Recommended Posts

50% έκπτωση μέχρι τις 28 Νοέμβρη! Θα πρότεινα να μην βιαστείτε να το πάρετε, μπας και βγει σε ημερήσιο deal με καλύτερη προσφορά. Πάρτε το τελευταία μέρα αν είναι ;)

χεχε, και μόλις θα ενημέρωνα για το Autumn Sales με την ελπίδα ότι θα το δούμε σε discount να το τιμήσουμε επιτέλους, άλλα με πρόλαβες! :D

Δεν ξέρω βέβαια, είναι όπως το χρηματηστήριο που λένε στο Insomnia, είτε το τσιμπάς τώρα είτε ρισκάρεις για -75%, άλλα μπορεί βέβαια να μην το ξαναβάλουν και να πρέπει να ξαναπεριμένεις!

Υπάρχει τρόπος να δεις ΟΛΑ τα παιχνίδια του Autumn Sale, ή βλέπεις μόνο της κάθε ημέρας που έχουν πρωτοσέλιδο?

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

@Athanasios2104 καταρχάς υπάρχει αυτό το υπέροχο (για αυτό που ζητάς) site. Αλλά γενικά μπορείς να τα δεις όλα και στο Steam εδώ.

Σίγουρα πάντως, έχεις να το σκεφτείς μέχρι τις 28 Νοέμβρη που λήγει η προσφορά. Το συγκεκριμένο μπορεί να μπει και σε daily deal με έξτρα έκπτωση, γιαυτό λέω να μην βιαστείτε ;)

σωστός... δεδομένου ότι το έβαλαν πρώτη μέρα σε προσφορά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το ξαναβάλουν (πριν τελειώσει το Sale) στο -75%... βέβαια αν δεν το ξαναβάλουν, πεπατήκαμεν! :D

edit: επίσης θα περιμένω -75% και για το Renegade Ops, αν φάμε άκυρο και στα δύο θα κηνυγάω το dogtag σου μέχρι το BF4 :p

@Athanasios2104 να ξεκαθαρίσω κάτι, γιατί νομίζω ότι κάπου χανόμαστε. Σύμφωνα με τα όσα μας έχει δείξει το Steam έως τώρα το σύστημα πάει ως εξής:

Στις Mega-Sale περιόδους, υπάρχουν παιχνίδια που είναι σε έκπτωση καθ' όλη την διάρκεια της περιόδου. Παρόλα αυτά, κάποια παιχνίδια από αυτά, μπορεί να τύχει (εντός αυτής της περιόδου πάντα) να είναι σε daily deal με μεγαλύτερη έκπτωση από αυτήν που είχαν αρχικά, για μία μόνο ημέρα. Όποιο παιχνίδι βγαίνει σε daily deal αποκλείεται στην ίδια περίοδο να ξαναβγεί σε daily deal με καλύτερη έκπτωση σε αυτή την περίοδο. Άρα το renegade ops να πας να το πάρεις γιατί είναι σήμερα σε daily deal και δεν θα το δεις πιο φθηνά σύντομα. Αντιθέτως, το Hard Reset, είναι στην regular (αν θες να το πούμε έτσι) έκπτωση μέχρι την τελευταία μέρα της περιόδου δηλαδή στα 50% μέχρι τις 28 Νοέμβρη σίγουρα! Υπάρχει περίπτωση όμως να βγει σε daily deal με καλύτερη έκπτωση μέσα σε αυτή την περίοδο, κάτι που δεν μπορείς να ξέρεις μέχρι την τελευταία ημέρα της περιόδου. Αν μέχρι τότε δεν βγει σε daily deal το αγοράζεις κανονικά με 50% έκπτωση.

Οπότε για να μη με κυνηγάς άδικα (σε ένα παιχνίδι που δεν ξεκίνησα ακόμα σοβαρά, άρα έτσι κι αλλιώς δεν θα με βρεις) για ένα dogtag, να σου πω να πας να αγοράσεις το Renegade Ops τώρα και το Hard Reset να περιμένεις μέχρι να βγει daily deal, αλλιώς πάρτο στις 28 του μήνα ;)

Έχεις γίνει expert βλέπω, Steam Arbitrageuer ένα πράμα (ούτε καν Speculator) :D

Αφιερωμένο:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=UQJj_Nb0V3A]WIND CARD to ALL - "Αγαπούλα...πούλα" - YouTube[/ame]

:D

Για Renegade Ops μήπως να περιμένω τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές? Δεν βιάζομαι να το τιμήσω, άλλωστε ακόμη δεν έχω τελειώσει το Bastion.

Για Renegade Ops μήπως να περιμένω τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές? Δεν βιάζομαι να το τιμήσω, άλλωστε ακόμη δεν έχω τελειώσει το Bastion.

Αν και είμαστε offtopic οπότε είναι το τελευταίο σχετικό με RO post που θα κάνω. Νομίζω ότι αν βρεις άλλους 3 να πάρετε το 4-pack (αν όχι από εδώ, από το steam forum όπως εδώ) δεν έχει νόημα να περιμένεις. Αλλιώς, με τον ρυθμό που έπεσε ήδη η τιμή του, δεν αποκλείεται σε 4 μήνες να το δεις 75%. Στις Χριστουγεννιάτικες προσφορές ή θα έχει πάλι 50% ή λιγότερο (προσωπική εκτίμηση).

• 4 weeks later...

Ευχάριστη έκπληξη το παιχνίδι.

Τόσο απολαυστικές εκρήξεις, που δε χορταίνω να αντινάζω τα πάντα.

Και τα enviromental kills δε χορταίνω.

Δύσκολο.

Κατα καιρούς κολάω σε κάποιο boss, το παρατάω για λίγες μέρες, και ξαναπροχωράω.

Shooter που αξίζει να το δοκιμάσετε.

+ ότι το replayability είναι από τα μεγαλύτερα που έχω πετύχει εδώ και χρόνια! Μόνο το demo το είχα περάσει δεν-ξέρω-κι-εγώ-πόσες φορές ώστε σε κάθε πέρασμα να χρησιμοποιώ άλλα όπλα :D

μέχρι τέλους του christmas sale πιστεύω θα το βγάλουν -75% και θα το τσιμπήσω στα ~7e

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.