Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2004 Ενας βλακας φιλος μου πηρε Barton 2600 + καθώς και μια μητρική μάρκας QDI ... ιΤι ειναι αυτο το φρούτο πάλι ;; Εχει μνήμες 2x256 Kingston Infeon με chip BT-5 (καλο ειναι ... Μπορει να overcloκάρει τιποτα ή η μητρική έιναι μουφα ;
Kostas7GTR Ιούνιος 12, 2004 #3 Ιούνιος 12, 2004 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Ενας βλακας φιλος μου πηρε Barton 2600 + καθώς και μια μητρική μάρκας QDI ... ιΤι ειναι αυτο το φρούτο πάλι ;; Εχει μνήμες 2x256 Kingston Infeon με chip BT-5 (καλο ειναι ... Μπορει να overcloκάρει τιποτα ή η μητρική έιναι μουφα ; Τα αποτελέσματα σε Overclock των 2600+ είναι περίεργα... άλλοι πάνε καλά άλλοι όχι. Ποια Qdi πήρε? Mνήμες BT5 δεν υπάρχουν η ΒΗ5-ΒΗ6 ή CH5-CH6 θα είναι.
Dr.Paneas Ιούνιος 12, 2004 Author #4 Ιούνιος 12, 2004 Εχει επιλογες μεχρι 200FSB Μπαμ και κάτω και Timings Στις μνήμες... Voltage δεν σου επιτρέπει να το αγγίξεις. Δεν ξερω ποια QDI πήρε... Η μνήμες είιχα μεσα το *T-5 ειμαι σίγουρος! Το ειδα... Τωρα για το γράμμα στο * δεν ειμαι σίγουρος. Πάντως ειναι 400DDR. Δεν ξέρω αλλά κολλάει πολύ το Pc του... Εχει μιρκο case και ολα καίνε εκει μεσα... Η ψύκτρα και το Fan απο πάνω δεν βγάζουν στην ουσια τον αέρα γιατι λίιιιιγο (5 -10 cm) πιο πάνω ειναι το τροφοδοτικο.. Πολυ χάλια case μιλάμε... Δεν τον κόβω πάντως να κανει τπτ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.