zomg Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2011 Γίνεται;Το δοκιμάσαμε με ένα καλώδιο HDMI2DVI και δεν δούλεψε.Διαλέγω από το OSD Panel της οθόνης input: DVI και τίποτα.Ρώτησα γνωστό και μου είπε πώς δεν γίνεται γιατί το καλώδιοαυτό μπορεί να υπάρχει, αλλά προορίζεται για άλλες συσκευές.(!?!)Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδεθεί το dvd player με αυτή την οθόνη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 7, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 scart to vga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Σεπτέμβριος 7, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 scart to vga?Μου παν πως έτσι στεγνά δεν πιάνει. Χρειάζεταικαι έναν adaptorα που κάνει κανά κατοστάρικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarhos Σεπτέμβριος 8, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 Μήπως κάτι άλλο φταίει αν μπορείς κάνε έναν έλεγχο σε καλώδια και θύρες.Την επιλογή στο βίντεο να βγάζει την εικόνα από το hdmi την ενεργοποίησες, δεν νομίζω να αναγνωρίζει αυτόματα;;;Πάντως scart to vga έχει αυτό τώρα αν λειτουργεί δεν ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Σεπτέμβριος 9, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Κανείς άλλος να γνωρίζει παίδες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.