dimis1712 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Έχω πρόβλημα με έναν Pentium 4.Το πρόβλημα άρχισε μετά από την εισαγωγή ενός usb stick. Κόλλησε ο υπολογιστής και δεν ξαναμπήκε windows.Προσπάθησα να του κάνω φορμάτ όμως τώρα κολλάει αμέσως μετά από το post. Γράφει boot from cd και μένει εκεί. Μερικές φορές κολλάει ακόμα και μέσα στο BIOS. Αφαίρεσα τον σκληρό για να κάνω φορμάτ σε άλλο pc αλλά ενώ τον βλέπει στο BIOS μέσα στα windows δεν τον βλέπει πουθενά. Οπότε φαντάζομαι ότι ο σκληρός καπούτ. Το θέμα μου είναι ότι μπορεί να κόλλαγε μετά το post λόγω του σκληρού ή φταίει και κάτι άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Σεπτέμβριος 7, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Προσωπικά θα έλεγα εκ της περιγραφής σου ότι η μητρική μαρτυράει τα εσώψυχά της.Δοκίμασε cmos βγάζοντας τη μπαταρία.Ο σκληρός δε φαίνεται ούτε στο disk management (windows 7 ακα Create and format hard disk partitions);Δυνατότητα bios update μέσω floppy αν υπάρχει, ίσως έδινε τη λύση ή φανέρωνε το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1712 Σεπτέμβριος 7, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 όχι δεν είναι πουθενά. μονο στο bios φαίνεται και αυτό αφού περιμένω 1-2 λεπτά. δυνατότητα για flasharisma δεν υπάρχει μιας και δεν έχω καθόλου εμπειρία ούτε και floppy disk.θα δοκιμάσω το cmos και βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1712 Σεπτέμβριος 8, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 Τελικά δεν ξέρω πως, κούμπωσα πάλι τον σκληρό πάνω στο pc και ξεπέρασε το κόλλημα. Βέβαια τώρα κολλάει την ώρα που πάει να μπει στην επιφάνεια εργασίας. Θα προσπαθήσω ξανά να του κάνω φορμάτ μήπως και είναι κάποιος ιός και βλέπουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.