P70 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2011 Εχω μια P6X58D Premium της οποιας δεν εχω update bios ποτε απο τοτε που την πηρα. Εχω εκδοση 2010 και εχει βγει και καινουργια πολυ προσφατη εκδοση (καλοκαιρι 2011). Εχω επανω τον Xeon W3680 τον οποιο ΔΕΝ διαβαζει σωστα Ενω λοιπον φαινεται σταθερο το συστημα απο το screenshot εχω 2-3 bluescreens την τελευταια βδομαδα και το ρευμα ειναι αρκετα υψηλο νομιζω για Xeon. Μιας και θα πρεπει να το ψαξω ξανα λιγακι, μηπως να εκανα και ενα update? Ή παιζει περιπτωση να με βαλει σε μπελαδες?
TopCLR Σεπτέμβριος 9, 2011 #3 Σεπτέμβριος 9, 2011 Αν κοιτάξεις εδώ δεν αναφέρει τον Xeon 5680 ακόμα και με το νεότερο BIOS (1501).Το νεότερο BIOS διορθώνει και άλλα θέματα (δες τις περιγραφές στην κάθε έκδοση, η τελευταία τις παρέχει όλες). Οπότε είναι καλύτερα να το αναβαθμίσεις.Σε μπελάδες μπορεί να σε βάλει η απροσεξία και η λάθος εγκατάσταση, όχι το νέο BIOS.
P70 Σεπτέμβριος 9, 2011 Author #4 Σεπτέμβριος 9, 2011 Σε μπελάδες μπορεί να σε βάλει η απροσεξία και η λάθος εγκατάσταση, όχι το νέο BIOS.Εχει εφαρμογη EZflash που λογικα θα το κανει ευκολα αλλα bαckup να μην κανω? Εχεις υποψην σου καποιο προγραμμα?
evolution Σεπτέμβριος 9, 2011 #5 Σεπτέμβριος 9, 2011 Εχει εφαρμογη EZflash που λογικα θα το κανει ευκολα αλλα bαckup να μην κανω? Εχεις υποψην σου καποιο προγραμμα?Γιατι δεν χρησιμοποιείς το asusupdate ? (η κατι τεοιο) που εχουν οι μητρικες asus για να κανεις update το bios απο τα windows?
filarhos Σεπτέμβριος 9, 2011 #6 Σεπτέμβριος 9, 2011 Γιατι δεν χρησιμοποιείς το asusupdate ? (η κατι τεοιο) που εχουν οι μητρικες asus για να κανεις update το bios απο τα windows?Καλύτερα όχι από τα windows. Θεωρώ ότι είναι καλύτερος ο τρόπος με φλασάκι, όπου του έχεις περάσει το αρχείο, από το bios. Εμένα μου είχε κολλήσει μια δυο φορές και τα χρειάστηκα, τελικά όλα καλά έκανα update μέσω bios και ξεμπέρδεψα.
evolution Σεπτέμβριος 9, 2011 #7 Σεπτέμβριος 9, 2011 Καλύτερα όχι από τα windows. Θεωρώ ότι είναι καλύτερος ο τρόπος με φλασάκι, όπου του έχεις περάσει το αρχείο, από το bios. Εμένα μου είχε κολλήσει μια δυο φορές και τα χρειάστηκα, τελικά όλα καλά έκανα update μέσω bios και ξεμπέρδεψα.Και στην p6t6 ws revolution αλλα και στη striker 2 formula που εχω οσες φορες εκανα update ποτε δεν ειχα προβλημα απο οσο θυμαμε το προγραμα σου ζηταει και restart μετα μονο του (σε αντιθεση με τις gygabyte)
filarhos Σεπτέμβριος 9, 2011 #8 Σεπτέμβριος 9, 2011 Και στην p6t6 ws revolution αλλα και στη striker 2 formula που εχω οσες φορες εκανα update ποτε δεν ειχα προβλημα απο οσο θυμαμε το προγραμα σου ζηταει και restart μετα μονο του (σε αντιθεση με τις gygabyte) Ναι και εγώ στην αρχή εκεί τα έκανα τα update ειδικά σε κάποιες πολύ καινούριες που κάνε δίμηνο είχαν update αλλά μετά από αυτό που πραγματικά είπα τα χάλασα μόνο από bios, ψυχολογικό είναι περισσότερο.
P70 Σεπτέμβριος 9, 2011 Author #9 Σεπτέμβριος 9, 2011 Το εκανα το update τελικα με το φλασακι, ολα οκ! Να εβρισκα και ενα setup να τρεχει στα 4,2 καλα θα ηταν! Ευχαριστω για την βοηθεια!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.