Dark Oblivion Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2011 Καλησπερα σε ολους.Ειμαι σχεδον ετοιμος να παρω επιτελους μια 580.Κοιταζω γενικα ολες τις εταιριες ,αλλα εχω μια αδυναμια/κολλημα στην Asus.Εβλεπα λοιπον στον σκρουτζαρο οτι ολα τα καταστηματα φερνουν την Asus DirectCU II.Μπηκα λοιπον και στο site της εταιριας και τι διαπιστωνω? ... οτι δεν εχει καν το απλο κλασσικο μοντελακι. Οτι εχει ειναι με αυτα τα περιεργα ανεμιστηρια και που προφανως αυτο το μοντελο της καρτας δεν μπαινει σε νερο με full waterblock.Λετε να την χτυπησε η ΚΡΙΣΗ??? :man_in_love:
sebastian Σεπτέμβριος 7, 2011 #2 Σεπτέμβριος 7, 2011 Καλησπερα σε ολους.Ειμαι σχεδον ετοιμος να παρω επιτελους μια 580.Κοιταζω γενικα ολες τις εταιριες ,αλλα εχω μια αδυναμια/κολλημα στην Asus.Εβλεπα λοιπον στον σκρουτζαρο οτι ολα τα καταστηματα φερνουν την Asus DirectCU II.Μπηκα λοιπον και στο site της εταιριας και τι διαπιστωνω? ... οτι δεν εχει καν το απλο κλασσικο μοντελακι. Οτι εχει ειναι με αυτα τα περιεργα ανεμιστηρια και που προφανως αυτο το μοντελο της καρτας δεν μπαινει σε νερο με full waterblock.Λετε να την χτυπησε η ΚΡΙΣΗ??? :man_in_love:Παρε οποιαδηποτε reference 580gtx και πετα της ενα ASUS 580gtx BIOS και θα εχεις μια Asus καρτα.......μην ακουσω περι εγγυησης και αλλα κουφα!
Dark Oblivion Σεπτέμβριος 7, 2011 Author #3 Σεπτέμβριος 7, 2011 Παρε οποιαδηποτε reference 580gtx και πετα της ενα ASUS 580gtx BIOS και θα εχεις μια Asus καρτα.......μην ακουσω περι εγγυησης και αλλα κουφα!Ναι το ξερω αυτο επι τουτου,,,δεν τρεχει θεμα, Απλα 'κουφαθηκα' οταν μια Τ Ο Σ Ο μεγαλη εταιριουλα δεν παραγει 'πια' ενα τελευταιο μοντελο gpu. Παρα μονο με παραλλαγες και extra που εχει βαλει η ιδια.
sebastian Σεπτέμβριος 7, 2011 #4 Σεπτέμβριος 7, 2011 Ναι το ξερω αυτο επι τουτου,,,δεν τρεχει θεμα, Απλα 'κουφαθηκα' οταν μια Τ Ο Σ Ο μεγαλη εταιριουλα δεν παραγει 'πια' ενα τελευταιο μοντελο gpu. Παρα μονο με παραλλαγες και extra που εχει βαλει η ιδια. Περασανε απο τα χερια μου 3x MSI 580 GTX OC Edition (στην ουσια ειναι reference nvidia καρτες) για τον spartangr. Λοιπον οι 2 καρτες ειχαν το NVIDIA REFERENCE BIOS με ρολογια 772mhz. Μονο η 3η καρτα ειχε το MSI OC EDITION BIOS με 825mhz οπου εδινε και μεγαλυτερη default ταση 1,038v.... Οταν λοιπον εστειλα στην MSI τι εχει γινει με τις καρτες. Βασικα ειχε γινει θεμα γιατι φυγανε πολλες καρτες χωρις το MSI bios. Μου ειπε οτι εχω 3 επιλογες: 1. RMA 2. Afterburner 3. Μου εστειλαν το bios και το tool για να τις φλασαρω ο ιδιος οποτε καταλαβαινεις, γεννημα θρεμα MSI ...
nikchris Σεπτέμβριος 7, 2011 #5 Σεπτέμβριος 7, 2011 Γιατι τετοιο κολημα με Asus?Δεν ξερω τωρα τι κανει, αλλα παλαιοτερα ειχε στριφνα, κλειδωμενα bios που ακομα και temps να ηθελες να δεις επρεπε να εγκαταστησεις δικο της προγραμμα (Νομιζω SmartDoctor το λεγανε)Απο τοτε που το ειδα αυτο σε καρτες της, αντε γεια, δεν ξανασχοληθηκα.
Dark Oblivion Σεπτέμβριος 7, 2011 Author #6 Σεπτέμβριος 7, 2011 Γιατι τετοιο κολημα με Asus?Ειναι σαν να ρωτας καποιον : 'αφου σε σπορ αμαξια υπαρχει η opel ,η ford ,η subaru,η lotus και πολλες αλλες....εσυ γιατι εισαι κολλημενος με την mitsubishi?' :man_in_love:
Alexopus6 Σεπτέμβριος 7, 2011 #7 Σεπτέμβριος 7, 2011 που προφανως αυτο το μοντελο της καρτας δεν μπαινει σε νερο με full waterblock. Σαφώς και υπάρχει full cover block για dcuii: EK Water Blocks EK-FC580 DCII - Acetal+EN (Nickel) EK Water Blocks EK-FC580 DCII - EN (Nickel) dcuii compatibility list EK-FC580 DCII - Acetal+EN (Nickel) ek.com EK-FC580 DCII I/O bracket xtremesystems EK-FC580 DCII for ASUS GeForce 570/580 GTX DirectCU II monster
Dark Oblivion Σεπτέμβριος 7, 2011 Author #8 Σεπτέμβριος 7, 2011 Σαφώς και υπάρχει full cover block για dcuii:EK Water Blocks EK-FC580 DCII - Acetal+EN (Nickel) EK Water Blocks EK-FC580 DCII - EN (Nickel) dcuii compatibility list EK-FC580 DCII - Acetal+EN (Nickel) ek.com EK-FC580 DCII I/O bracket xtremesystems EK-FC580 DCII for ASUS GeForce 570/580 GTX DirectCU II monster Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.... περιεργο. (και σε ευχαριστω)
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 7, 2011 #9 Σεπτέμβριος 7, 2011 Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.... περιεργο. (και σε ευχαριστω) τα συγκεκριμενα εχουν φτασει πολυ προσφατα στα καταστηματα... μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα παντου out of stock & preorder ηταν εαν δεν εχεις καποιον ιδιαιτερο λογο να πας σε DCUII εγω θα ακολουθουσα the sebastian way
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.