Jump to content

Dell UltraSharp U2412M ή U2311H

filarhos

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply
Μια υπεργρηγορη ερωτηση...

Η 2312 γυρναει σε portrait οπως η 2311??

Αν έχεις κανένα fast food και θέλεις να την κάνεις τιμοκατάλογο την οθόνη, ότι πρέπει είναι να τη γυρίσεις 90 μοίρες :hang3:

EDIT: Στην 2311 αναφέρομαι.

Αν έχεις κανένα fast food και θέλεις να την κάνεις τιμοκατάλογο την οθόνη, ότι πρέπει είναι να τη γυρίσεις 90 μοίρες :hang3:

:OT:

Εγώ το βρίσκω πολύ βολικό το συγκεκριμένο feature της dell, γιατί μπορείς να εποπτεύεις ένα μεγάλος μέρος ενός κειμένου/κώδικα χωρίς να παίζεις με το scroll συνέχεια.

Δεν εχω φαστφουντ αλλα 3χ2312 σε portrait θα ηταν καλη φαση!:fun:

Δεν εχω φαστφουντ αλλα 3χ2312 σε portrait θα ηταν καλη φαση!:fun:

Την έβαλα σε portrait να δοκιμάσω αν λειτουργεί το πιβοτ και με έπιασαν τα γέλια. Μόνο ειδικούς σκοπούς μπορεί να εξυπηρετεί μία τέτοια κατάσταση. Καλή φάση θα ήταν 5Χ2312 σε portrait :)

Ειδικοί σκοποί = ό,τι δεν αφορά το gaming, να φανταστώ;

Δεν είναι μόνο για gaming οι οθόνες (και τα PC γενικότερα)...

Γι αυτό και ο καθένας επιλέγει ότι τον βολεύει. Για μένα σαν το 1900Χ1200 δεν έχει. Στενούρια τύπου 2311 είναι μόνο για παιχνίδια και ταινίες.

Δεν σε σταματάει κανείς να έχεις μία 1920x1200 main monitor και δίπλα μία 2311 σε portrait για PDFs, κώδικα κλπ χωρίς να χρειάζεσαι τρελό σκρολάρισμα...

Έτσι δουλεύω εγώ και βολεύει αφάνταστα.

να κανω κι εγω μια απορια σε οσους εχουν παρει ηδη 2312ΗΜ ή 2412Μ:

τι παιζει με το AG (Anti-Glare) coating?

γιατι στην 2711 μου εχει ενα μικρο θεματακι και μου πηρε λιγο χρονο να το συνηθισω...

υγ: ψηνομαι για tri-monitor!!! :)

Εννοείς αυτό που μοιάζει με πάγο που έχει και η 2311? Ακόμη δεν την παρέλαβα την οθόνη, όταν την πάρω θα σου πω.

ναι, λες και εχει κολλησει αμμος επανω στην οθονη...

φαινεται καλυτερα σε ασπρο φοντο!

• 2 weeks later...

Και γω σημερα προλαβα και πηρα την 2312ΗΜ και αξιζει με το παραπανω τα λεφτα της.

Ειναι λιγο εμφανες σε απολυτο σκοταδι αλλα οσες ειδα των φιλων μου και στη δουλεια ειχαν περισσοτερο bleeding αρα δεν με πειραζει.

Κάποιος που ρώτησε για τον "πάγο" στην 2312. Μετά από 2 εβδομάδες στο κουτί τώρα αξιώθηκα να τη στήσω την οθόνη. Είναι σχεδόν τον ίδιο (μη πω και ελαφρώς χειρότερο) με την 2311. Σε άσπρο και γκρι κάνει μπαμ. Ακόμη δεν την ρύθμισα καθόλου, αλλά φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού.

Κάποιος που ρώτησε για τον "πάγο" στην 2312. Μετά από 2 εβδομάδες στο κουτί τώρα αξιώθηκα να τη στήσω την οθόνη. Είναι σχεδόν τον ίδιο (μη πω και ελαφρώς χειρότερο) με την 2311. Σε άσπρο και γκρι κάνει μπαμ. Ακόμη δεν την ρύθμισα καθόλου, αλλά φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού.

δεν μας ανεβαζεις μερικες φωτο απο το μονιτορ ? λεω να την χτυπησω και γω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.