Jump to content

Dell UltraSharp U2412M ή U2311H

filarhos

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply
Κατι μου λεει οτι συντομα θα βγει και U3012....με αναλογο lag και πολυ καλητερη τιμη απο την u3011.....μερικες φορες αξιζει να περιμενεις.

Η u3011 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ GAMING ΛΕΜΕ.

Eιναι σαν να πηρες SUbaru Impreza και να λες οτι δεν εχει ωραιο σαλονι οπως η Lancia!

Η u3011 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ GAMING ΛΕΜΕ.

Eιναι σαν να πηρες SUbaru Impreza και να λες οτι δεν εχει ωραιο σαλονι οπως η Lancia!

Οταν παρεις και δοκιμασεις το 2αρι σφυρα κλεφτικα γιατι ενδοαφερεται φιλος και μαζι του και εγω :p

Οταν παρεις και δοκιμασεις το 2αρι σφυρα κλεφτικα γιατι ενδοαφερεται φιλος και μαζι του και εγω :p

Σπαστο και ξαναριχτο γιατι δεν καταλαβα Τζηζους.

Σπαστο και ξαναριχτο γιατι δεν καταλαβα Τζηζους.

To 24αρι ηθελα να πω ρε ...αρι :p

Κατι πηρε το ματι μου πιο πανω οτι πας για Ματο-ριστο με 3xDell 24αρια :tomato:

To 24αρι ηθελα να πω ρε ...αρι :p

Κατι πηρε το ματι μου πιο πανω οτι πας για Ματο-ριστο με 3xDell 24αρια :tomato:

Ηδη εχω 1 (ενα)(one)(uno) 2412.

Οταν μαζεψω το απαραιτητο ποσο θα παρω αλλα 2.

Αυτη τη περιοδο ειμαι ταπι :p.

Ηδη εχω 1 (ενα)(one)(uno) 2412.

Οταν μαζεψω το απαραιτητο ποσο θα παρω αλλα 2.

Αυτη τη περιοδο ειμαι ταπι :p.

Tι λεει;

Μιλαει;

Αν δεν μιλαει, μαθε του και ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ REVIEW! :tongue:

Ρωτάω γιατί πήγα να πάρω την sa27950 στα 550 και πάλι καλά που την είδα την δοκίμασα είδα και το 3D κ.τ.λ.π και ξενέρωσα και σώθηκα και δεν χάλασα τα λεφτά! Όσο για υ2711 δεν μπορώ γιατί την έχουν στα 750 εδώ οι ρουμάνοι την υ2311 δεν την είχανε και είπα να πάω στην υ2412μ στα 230 και πήρα και μια 6970 γιατί δεν το έχω έτοιμο ακόμα το pc

Κομπλε ειναι.

Νταξ δεν περιμενα να ειναι 2408 αλλα ειναι 1-2 κλικ καλυτερη απο την 2311 .

Σημερα το εβαλα πανω και ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του. Με βλεπω να μαζευω φραγκα και για 2ο (3ο με τιποτα ειναι πολυ μεγαλο :p)

Σημερα το εβαλα πανω και ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του. Με βλεπω να μαζευω φραγκα και για 2ο (3ο με τιποτα ειναι πολυ μεγαλο :p)

3 ΛΕΜΕ.

Με τη γρια την 5870.:p

3 ΛΕΜΕ.

Με τη γρια την 5870.:p

Απο οταν πηρες χαμπαρι οτι με μια 6970 το BFBC2 ετρεχε νερο στο eyefinity εχεις λυσσαξει να κανεις το ιδιο με την γριαααα. :hehe:

Την πήρα πριν 20 ημέρες την 2412αρα και δεν το μετάνοιωσα.Είναι απλά εκπληκτική.Ωραία χρώματα ,χωρίς κόκκους.Βέβαια ευτυχώς που πήρα την 24αρα διότι το μέγεθος μου φαίνεται οριακό.Ισχύει αυτό που λένε ότι μετά από ένα μήνα γενικά οι οθόνες (τηλεοράσεις) σου φαίνονται μικρές.Θεωρώ βέβαια ότι η 27αρα θα ήταν υπερβολή.Πάντως στο υπνοδωμάτιο έχω μια 42αρα πλάσμα και πάω για αναβάθμιση σε 46αρα.

να ρωτήσω κάτι άλλο έχω την 6970 και την υ2412 το απλό καλώδιο dvi-d--->dvi-d κάνει ή θέλει dvi-i--->dvi-d

Επειδη ενδιαφερομαι αμεσα για αγορα μιας u2312HM κυριος για game,μπορει καποιος να μου πει αν αξιζει,σε σχεση με την γνωστη παλια u2311. Εκτος του οτι η 2312 ειναι led με οτι καλο βεβαια αυτο συνεπαγεται,εχει το ιδιο καλο πανελ και χαρακτητιστηκα? γενικοτερα αξιζει η αγορα της.Και σε σχεση με την 2311 αν την χρησημοποιησουμε ωσ σημειο αναφορας ειναι η βελτιωση της?

Επειδη ενδιαφερομαι αμεσα για αγορα μιας u2312HM κυριος για game,μπορει καποιος να μου πει αν αξιζει,σε σχεση με την γνωστη παλια u2311. Εκτος του οτι η 2312 ειναι led με οτι καλο βεβαια αυτο συνεπαγεται,εχει το ιδιο καλο πανελ και χαρακτητιστηκα? γενικοτερα αξιζει η αγορα της.Και σε σχεση με την 2311 αν την χρησημοποιησουμε ωσ σημειο αναφορας ειναι η βελτιωση της?

Αν κρίνεις από το input lag που έχει η 2312 σε σχέση με την 2311 αξίζει.

Ρωτάω γιατί πήγα να πάρω την sa27950 στα 550 και πάλι καλά που την είδα την δοκίμασα είδα και το 3D κ.τ.λ.π και ξενέρωσα και σώθηκα και δεν χάλασα τα λεφτά! Όσο για υ2711 δεν μπορώ γιατί την έχουν στα 750 εδώ οι ρουμάνοι την υ2311 δεν την είχανε και είπα να πάω στην υ2412μ στα 230 και πήρα και μια 6970 γιατί δεν το έχω έτοιμο ακόμα το pc

Που την πουλαν 230Ε;

Εχει κανεις παραγγειλει απο Ρουμανια;

Που την πουλαν 230Ε;

Εχει κανεις παραγγειλει απο Ρουμανια;

Ελλαδα εχει 27 ευρα παραπανω και εγγυηση εντος ελλαδος. Μην μπλεκεις για τοσα λιγα με εξωτερικο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.