Jump to content

Dell UltraSharp U2412M ή U2311H

filarhos

Recommended Posts

Πάντως συγκριτικά με κάποια προγενεστερα ips που είχα στην κατοχή μου,οπως το νεκ 2690WUxi αλλα και την 3008wfp,το 23αρι της ντελ δεν με γεμίζει,ειδικά στο θέμα της φωτογραφίας.

Σίγουρα είναι πολυ καλο για τα λεφτά του,και συμφωνώ καλύτερη αγορά απο ΤΝ,αλλα στο θέμα της απεικόνισης των χρωμάτων,δεν μου λέει και πολλά.

Ίσως με καλιμπραρισμα να είναι πιο οκ,δεν ξέρω.

Κατε εμε θα θέλα ένα πάνελ 8μπιτο στυλ 2410 wide gamut,με το input lag του 2311

Δλδ κάτι που να τα συνδυαζει όλα,και πολυ καλη απεικόνιση χρωμάτων,αλλα και καλη απόδοση σε ονΛαιν games.

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply
Την Asus PA246Q την έχεις δει; Στα περισσότερα συγκριτικά βγαίνει καλύτερη από την 2410.

Τη πουλάνε πουθενά εδώ στην Ελλάδα, γιατί δε την βρήκα σε όσα καταστήματα έψαξα;;;

Και εγω την εψαχνα...καποια στιγμη την ειχα πετυχει δεν θυμαμαι που γυρω στα 500 εκανε...τωρα ομως πουθενα δεν φαινεται

μονο απο amazon και με δωρεαν μεταφορικα.

Καλο Πανελακι δείχνει,αν και αυτή η κόκκινη γραμμή που χει στο κατω μερος δεν μου αρέσει καθόλου.

Τεσπα θα περιμένω να δω και το νεκ που ανέφερα,ίσως παίξει καμία αντικατάσταση της 2410 νομίζω καιρός είναι.

Και σαφώς περιμένω εντυπώσεις απο το U2412M...

Για μενα παντως η λογικα πιο καλη στις 24 ιντσες θα πρεπει να ειναι η HP LP2480zx αλλα παει στο Θεο η τιμη της (κοντα στα 2000). Φορά το καλυτερο πανελ που κυκλοφορει σημερα H-IPS LM240WU5-SLA1 (True 10 bit)

Την παρελαβα λοιπόν και μια πρωτη εντυπωση χωρις ρυθμίσεις κλπ ειναι οτι ειναι πολυ καλη σε ολα της. Σαν σχεδιο πολυ καλη παρα τα οσα εχω ακουσει απο αλλους χρήστες και τα χρώματα, φωτεινοτητα της κλπ ομολογω οτι δεν τα περιμενα τοσο καλα.

Να διευκρινισω οτι πριν ειχα eizo 2031w με s-pva panel και περιμενα να απογοητευτω να πω την αληθεια αλλα προς το παρον δεν εχω δει καμια μεγαλη αλλαγη.

Τελευταιο που εχω να πω ειναι οτι η τιμη της παιζει συνεχεια τις τελευταιεσ μερες απο τα 280 στα 250 ευρω. Ειδικα σε 3 πολυ γνωστα μαγαζια. Τη μια μερα στα 254 την αλλη στα 280....Δεν ξερω γιατι... Απο εκει που την πηρα εγω (στα 254 ευρώ) σημερα την πηγαν 286. Ουτε στη Αγγλια δεν παιζει σε τοσο χαμηλη τιμή παντως.

Οποιος ενδιαφερεται παντως για ιps monitor 24 ιντσων με 1920χ1200 κλπ χωρις τις τρελες απαιτησεις (10bit κλπ) νομίζω οτι εχουμε την νεα value for money εκτος απο την 2311 την οποια ποτε βεβαια δεν την είχα δει απο κοντα αλλα εχω διαβασει απειρα reviews και Posts.

Θα επανέλθω με εντυπωσεις απο την οθονη με τις σωστες ρυθμισεις οταν έχω χρονο.

Για να μην ανοίξω νέο θέμα αφού ενδιαφέρομαι γι αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: αν βάλουμε και την U2311HM στην ερώτηση, ποια τελικά αξίζει περισσότερο για κάποιον που παιχνίδια παίζει σπάνια αλλά περνάει αρκετή ώρα μπροστά στην οθόνη? Χρηματικά παίζουν ως εξής:

U2311HM-->170

U2311HM-->200

U2412M-->270

Αυτή η ιστορία με το led αξίζει τα παραπάνω χρήματα?

Αν έχεις τα παραπανω χρηματα για μενα δωστα! Αξιζει επειδη ειναι 24 ιντσες και 1920x1200. Εμενα παντως μου αρεσει και πολυ το design της μιας και ειναι πιο καινουρια απο τις αλλες. Τo Led δινει επισης χαμηλοτερη καταναλωση.

καλως τον πράσινο ninja :yu:

ωραιο το link σου :clap:

τα κοιταζα και γω γιαυτο τα χω ξεκοκκαλισει αρκετα.

Πηγαινα για 2711-αλλα τρομαξα με το input lag και την εκτοξευση τιμης απο 570€ στα 730 μεσα σε ενα βραδυ.

Μετα ειδα οτι θα βγαινε η 2412.(που επαιξε και στα 250 για ενα απογευμα)

Τελικα ψηθηκα.

για eyefinity.:p

Αν έχεις τα παραπανω χρηματα για μενα δωστα! Αξιζει επειδη ειναι 24 ιντσες και 1920x1200. Εμενα παντως μου αρεσει και πολυ το design της μιας και ειναι πιο καινουρια απο τις αλλες. Τo Led δινει επισης χαμηλοτερη καταναλωση.

Τελικά την πήρα την 24άρα. Αν το έβλεπα καθαρά χρηματικά θα πήγαινα στην 23άρα αλλά πιστεύω πως η οθόνη είναι το κομμάτι του Η/Υ που χρησιμοποιούμε περισσότερο απ' όλα και δεν το αλλάζουμε κάθε 1-2 χρόνια. Οπότε, δίνεις εκεί κάτι παραπάνω που θα το κόψεις από κάπου αλλού.

τα κοιταζα και γω γιαυτο τα χω ξεκοκκαλισει αρκετα.

Πηγαινα για 2711-αλλα τρομαξα με το input lag και την εκτοξευση τιμης απο 570€ στα 730 μεσα σε ενα βραδυ.

Μετα ειδα οτι θα βγαινε η 2412.(που επαιξε και στα 250 για ενα απογευμα)

Τελικα ψηθηκα.

για eyefinity.:p

Εγω παντως δεν φταιω :D

bfbc2game20110916202134.jpg

• 4 weeks later...
Τσιμπα ρε Neph 3χu2311 που λεει και ο zpaf να γουσταρεις!

Χρηστο το νερο μπηκε στο αυλακι.

3x2412Μ λεμε. :T:

Κατι μου λεει οτι συντομα θα βγει και U3012....με αναλογο lag και πολυ καλητερη τιμη απο την u3011.....μερικες φορες αξιζει να περιμενεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.