Jump to content

Dell UltraSharp U2412M ή U2311H

filarhos

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

ρε παιδιά δεν διάβασα όλο το θέμα αλλά είδα για την καινούργειά(?) την dell u2312hm πως έχει έμα απίστευτο input lag -> inputlag1ultrasharp.jpg

είμαι gamer αλλά ασχολούμαι πολύ και με την επεξεργασία εικόνας όπως προσπαθώ και το βίντεο τελευταία και ψάχνω μία καλή και φθηνή μέση λύση!

Περιμένω τις γνώμες σας...όλο το review εδώ!

Θελω σε ενα φιλο να του βρω την u2311 αλλα την εχει μονο σε ενα καταστημα(απο skroutz).παιζει καπου (απο ελλαδα) να την βρω?

Θελω σε ενα φιλο να του βρω την u2311 αλλα την εχει μονο σε ενα καταστημα(απο skroutz).παιζει καπου (απο ελλαδα) να την βρω?

Δύσκολο μιας και δεν παράγεται πλέον.

Γιατί δεν πας για 2312;

μωρε αλλου την ελεγαν led και αλλου ips για αυτο μπερδευτηκα.δεν ελεγαν απλα οτι ειναι και τα δυο :p

μωρε αλλου την ελεγαν led και αλλου ips για αυτο μπερδευτηκα.δεν ελεγαν απλα οτι ειναι και τα δυο :p

LED ειναι τα "φωτακια" που φωτιζουν το Panel.

γιες i know απλα δεν ειχα δει οθονη που να τα εχει και τα 2 μαζι(οχι οτι εχω ασχοληθει και τωρα τελευταια με οθονες,η δικια μου καλα κραταει)

ρε παιδιά δεν διάβασα όλο το θέμα αλλά είδα για την καινούργειά(?) την dell u2312hm πως έχει έμα απίστευτο input lag -> inputlag1ultrasharp.jpg

είμαι gamer αλλά ασχολούμαι πολύ και με την επεξεργασία εικόνας όπως προσπαθώ και το βίντεο τελευταία και ψάχνω μία καλή και φθηνή μέση λύση!

Περιμένω τις γνώμες σας...όλο το review εδώ!

κανένας?να πάω σε άλλο forum?

προφανός το λες ειρωνικά έτσι...?είναι αρκετά εξωφρενικό...αλλά έχω και μια ακόμα ερώτηση που μάλλον δεν την διατύπωσα από πάνω...καλύτερα μικρό input lag η 120hz (να είμαι ειλικρινής με το input lag έχω μια εικόνα τι παίζει-που δηλαδή χρησημεύει-με τις 120hz ξέρω μόνο πως είναι καλές για gaming σωστά?)

Aμα θες μια οθονουλα για το RIG μονο για games παιρνεις 120.

Αν θες οτιδηποτε αλλο-πολυωρο σερφαρισμα(λογιστικα,word blah blah)/γραφιστικα/ταινιες πας σε 2312.

Aμα θες μια οθονουλα για το RIG μονο για games παιρνεις 120.

Αν θες οτιδηποτε αλλο-πολυωρο σερφαρισμα(λογιστικα,word blah blah)/γραφιστικα/ταινιες πας σε 2312.

μήπως θες να πεις πας σε ips γενικά?

[MENTION=21146]UpcomingDesigner[/MENTION] άμα θες absolute zer0 input lag και έχεις χώρο άπλετο πας σε CRT (έστω used), αλλιώς κάποιο 120hz-tn-3D monitor (όπως είπαν και πάνω).

όριο στα λεφτά δεν μας είπες ακόμη, αλλά το γράφημα που έδειξες (ειδικά το 0.6ms) δεν παίζει να είναι αληθινό, σίγουρα το κάνουν για διαφήμιση!

Αν τα διαθέτεις πήγαινε σε S-pva + FX2431, που τα κάνει όλα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.