Jump to content

διαφορες ati 9200 128mb με asus 9600se 128mb

conne

Recommended Posts

ειχα μια ati 9200 128mb και μου εδωσε ενας την asus 9600se 128mb.διαφορες δεν ειδα στα fps.αξιζει ι αλλαγη που εκανα?η 9600 υποστηριζει dx9 ενω η 9200 οχι οπως νομιζω...αλλα ι 9200 ειναι ατι και οχι asus...για πειτε μου να μου φιγει η περιεργια:cool:

Μια η αλλη... Η 9600 θα ηταν καλη αν ηταν 128bit, αλλα δυστυχως ειναι 64... Εχει μια ελαχιστη διαφορα στους χρονισμους (προς τα πανω) και υποστηριζει dx9 αλλα μην περιμενεις να δεις περισσοτερα frames...

Μ@&*κια δεν ειναι κανενα hardware. Ολα εξαρτονται απο το τι θες και τι τελικα αγοραζεις. Αν εισαι ικανοποιημενος απο αυτην τοτε ειναι η καλυτερη. Αν θες να δεις διαφορα, αγορασε μια 9600pro τουλαχιστον.

η 9600se ειναι εντελως μουφα και δεν εχει απολυτως καμμια σχεση με την κανονικη 9600.Τωρα για το αν ειναι καλυτερη απο την κανονικη 9200 δεν το ξερω... Αποκλειεται παντως να ειναι αισθητα καλυτερη.Τραβα στο tomshardware και δες.Εχει ενα τεραστιο συγκριτικο που εχει και τις δυο καρτες που αναφερεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.