Iraklis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2011 Καλησπερα thelabites εχω ενα προσφατο προβλημα στο 2ο υπολογιστη μου με την ονομασια του Bootmgr is missing νομιζω πως το ξερουμε ολοι μας, λοιπον σε μια φαση σκεφτηκα οτι εχω τα windows 7 32bit και σκεφτηκα να την αναβαθμισω την εκδοση του στα 64 ετσι εκαψα ενα DVD παω να το μπουταρο δεν γινεται, τελος παντων συνεχιζω με την 32bit ξεκιναω να κανω φορματ (επειδη ειχα φορτωμενο σκληρο δισκο) φορτωνει το αντιγραφο ασφαλειας 100% παει στο 2ο που αν θυμαμαι καλα ειναι εγκατασταση των win7 φορτωνει στα 30% και κανει restart (δεν γνωριζω το λογο) τελος παντων συνεχιζω να το bootaro και μπηκα στο repair pc ετσι, οταν φορτωνει το αρχικο παραθυρο επιλογες αποκαταστασης δεν δειχνει καποιο αρχειο οπως το αρχειο "windows vista" ωστε να το επιλεξω και να γινει η επιλυση του προβληματος, οποτε επιλεξα να μπω σε ενα αλλο παραθυρο για να επιλεξο εργαλεια αποκαταστασης παω στην επιδιορθωση κατα την εκκινηση και μου λεει το προβλημα δεν επιλυθηκε, οποτε σκεφτηκα να μπω στην γραμμη εντολων και να αρχιζω τα bootrec /fixbox κτλπ αλλα παλι το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει, οποτε σκεφτηκα να βαλω τα vista και το φορματ εγινε με 100% επιτυχια και λεω να βαλω τα win7 ξανα μπας και εχει διορθωθει το προβλημα ξανα bootaro ξανα αρχιζω φορματ αλλα παλι μου ξαναβγαζει το προβλημα του bootmgr is missing δλδ με λιγα λογια εξακολουθει να υπαρχει το προβλημα, τι μπορει να φταει ;
Τζώρτζης Σεπτέμβριος 6, 2011 #2 Σεπτέμβριος 6, 2011 Δοκίμασε με τη σειρά στη κονσόλα του repair disk μέσω του dvd εγκατάστασης:bootrec.exe /REBUILDBCDbootrec /fixmbrbootrec /fixbootbootsect /nt60 C:Προσωπικά με αυτή την αλληλουχία εντολών έλυσα παρόμοιο πρόβλημα που είχα κατά την επαναφορά αντίγραφου ασφαλείας.
Iraklis Σεπτέμβριος 6, 2011 Author #3 Σεπτέμβριος 6, 2011 Δοκίμασε με τη σειρά στη κονσόλα του repair disk μέσω του dvd εγκατάστασης: bootrec.exe /REBUILDBCDbootrec /fixmbrbootrec /fixbootbootsect /nt60 C: Προσωπικά με αυτή την αλληλουχία εντολών έλυσα παρόμοιο πρόβλημα που είχα κατά την επαναφορά αντίγραφου ασφαλείας. λοιπον εκανα οσα ανεφερες πληκτρολογησα ολα αυτα εκλεισα το παραθυρο και το εκανα εκκινηση δεν το bootara κατα την εκκινηση και παλι αναμενετε το προβλημα οποτε ξανα εκανα επανεκκινηση bootara φορτωσε και τωρα μπηκα ξανα στην εγκατασταση των windows τωρα απο κει και περα δεν ξερω την διαδικασια παντως δεν εχω την μεγαλη γνωση σορρυ αν μπορεις πες μου ολοκληρη την διαδικασια.
Τζώρτζης Σεπτέμβριος 7, 2011 #5 Σεπτέμβριος 7, 2011 Πόσους σκληρούς έχεις στο σύστημά σου;Έχεις ορίσει τον σκληρό που κάνεις την εγκατάσταση ως κύριο, μέσω bios;
axilleasrules Σεπτέμβριος 7, 2011 #6 Σεπτέμβριος 7, 2011 Κανε επιδιορθωση απο το cd των Windows για να αντιγραψει τα αρχεια που λειπουν, μετα επανεκκίνηση και εισαι ετοιμος λογικα!
Iraklis Σεπτέμβριος 7, 2011 Author #7 Σεπτέμβριος 7, 2011 Πόσους σκληρούς έχεις στο σύστημά σου;Έχεις ορίσει τον σκληρό που κάνεις την εγκατάσταση ως κύριο, μέσω bios;ενα σκληρο δισκο εχω ναι το εχω ορισει ως κυριοεχθες εβαλα ενα cd σ'ενα αλλο υπολογιστη win7 και το εκανα αντιγραφο υλικου το εβαλα αυτο μεσα το bootara αλλα παλι τιποτα.....
Iraklis Σεπτέμβριος 7, 2011 Author #8 Σεπτέμβριος 7, 2011 Κανε επιδιορθωση απο το cd των Windows για να αντιγραψει τα αρχεια που λειπουν, μετα επανεκκίνηση και εισαι ετοιμος λογικα! πως το κανω αυτο ; για αναλυσε το μου σε παρακαλω
Τζώρτζης Σεπτέμβριος 7, 2011 #9 Σεπτέμβριος 7, 2011 Περίεργο Iraklis γράψε αναλυτικά και περιγραφικά τα βήματα που κάνεις (όχι ένα κατεβατό, χωρίς στοίχιση, κόμματα, τόνους και τελείες) να προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε την αιτία.
Linos Σεπτέμβριος 7, 2011 #10 Σεπτέμβριος 7, 2011 vista = σβήστα, το 95% των φίλων εδώ θα σου πεί το ίδιο.εμένα μου το έχει βγάλει μια 2 φορές το ίδιο πρόβλημα. μια όταν έπεσε το ρεύμα την ώρα που έκανε boot και την άλλη που δεν θυμάμαι πως. και τις 2 φορές το έλυσα ως εξής: έβαλα το bootable dvd από τα 7, boot από το DVD και πάτησα την επιλογή repair installation. Τώρα το γιατί σου κόλλησε στο 30% δεν ξέρω αλλά μήπως είχε πρόβλημα το DVD?Μην αφήσεις τα Vista για κανένα λόγο. Επιδή δεν κατάλαβα, τα 7 κατάφερες να τα κάνεις κανονικά εγκατάσταση ή καθε φορά σου κόλαγε? 7 είχες και πριν σου βγάλει το πρόβλημα?Κατ΄εμέ κάνε φορμάτ τον δίσκο, σιγούρεψε ότι το PC τον βλέπει σωστά και ότι δεν πάει για Fail. ( είχα ένα παρόμιο πρόβλημα στο 2ο μου PC αλλά ήταν με IDE σκληρό ο οποίος μάλλον ήταν στα τελευταία του. έκανε install τα 7 κανονικά αλλά μετά την εγκατάσταση έβγαζε πάντα Bootmgr missing. τελίκα άλλαξα σε SATA σκληρό)Βρες ένα DVD των 7 που να ξέρεις ότι δουλεύει ( ορίτζιναλ πάντα) και καλή εγκατάσταση.
Iraklis Σεπτέμβριος 8, 2011 Author #11 Σεπτέμβριος 8, 2011 Καλησπερα και παλι συγνωμη για την απουσια μου λοιπον δοκιμασα ξανα και τσεκαρα λιγο το δισκο Βρεθηκε Βασικη Αιτια το προγραμμα διαχειρισης εκκινησεων λειπει η ειναι κατεστραμμενο.ενεργεια επιδιορθωσης : επιδιορθωση αρχειουΑποτελεσμα : Απετυχε. Κωδικος Σφαλματος = 0χ15διαρκεια = 0 ms
barxman Σεπτέμβριος 9, 2011 #12 Σεπτέμβριος 9, 2011 καλημέρα, αντιμετώπιζα τα ίδια προβλήματα σε 2 πιο παλιά pc που έχω , τι δοκιμές με win7 έκανα τι με vista και διάφορα recovery που βρήκα τίποτα, τα ελεισα όλα με ενα ξεχασμένο cd που είχα απο windows XP service Pack 3 , απλά το έτρεξα όπως κάνουμε πάντα setup απο το bios και τα πέρασε όλα κανονικάελπίζω να βοηθήσει
Iraklis Σεπτέμβριος 9, 2011 Author #13 Σεπτέμβριος 9, 2011 Πωωω ρε γαμωτι μου ρε εχω φαει 2 νυκτες και δεν λυνεται το προβλημα προσπαθησα τα παντα ακομα και οταν κανει εγκατασταση των windows παντα κολαει και μου κανει επαννεκκινησεις ακομα εχω δοκιμασει να τα βαλω τα ubuntu και εκει οταν κανει την εγκατασταση του παλι μου την κανει την επαννεκινηση ρε παιδια λετε να εχει παραδωσει πνευμα ο σκληρος δισκος ;
barxman Σεπτέμβριος 9, 2011 #14 Σεπτέμβριος 9, 2011 δεν έχεις κανένα άλλο δίσκο να δοκιμάσεις ? μήπως χαροπαλεύει το motherboard ?
Iraklis Σεπτέμβριος 9, 2011 Author #15 Σεπτέμβριος 9, 2011 τελος παντων το πηγα στο τεχνικο να το δει απο δευτερα θα μου πει ποιο το προβλημα.
argy1 Σεπτέμβριος 9, 2011 #16 Σεπτέμβριος 9, 2011 Οταν κανεις εγκατασταση λειτουργικο κανει πολλες φορες επανεκκινηση αλλα εσυ μονο την πρωτη πατας εκει που λεει "press any key to boot from cd-dvd" ελπιζω να μην το κανεις σε καθε επανεκκινηση..
Iraklis Σεπτέμβριος 10, 2011 Author #17 Σεπτέμβριος 10, 2011 Οταν κανεις εγκατασταση λειτουργικο κανει πολλες φορες επανεκκινηση αλλα εσυ μονο την πρωτη πατας εκει που λεει "press any key to boot from cd-dvd" ελπιζω να μην το κανεις σε καθε επανεκκινηση..φιλε αυτο που λες ειναι αλλο και αυτο που αναφερω δεν εχει καμια σχεση ξαναλεω λοιπον.οταν γινεται η εγκατασταση των windows εκει που φορτωνουν τα αρχεια και μετα η επεκταση αρχειων στα 30% που φορτωνει παιζει να κολαει η εναλλακτικα θα κανει reboot και θα μου βγαλει παλι το bootmgr is missing εγω πιστευω κρασαρε πολυ ασχημα για να μην μπορεσα να το διορθωσω αλλιως θα το διορθωνα αν δεν ηταν τοσο μεγαλο το προβλημα.
argy1 Σεπτέμβριος 10, 2011 #18 Σεπτέμβριος 10, 2011 Αν στο κανει παντως και στο install του ubuntu δεν νομιζω να φταιει το λειτουργικο αλλα κατι στο hardware.Δωσε και μερικες πληροφοριες για την συνθεση του υπολογιστη σου να εχουμε μια εικονα.Στο dvdrom δεν κανεις κανενα update firmware?
Iraklis Σεπτέμβριος 10, 2011 Author #19 Σεπτέμβριος 10, 2011 Αν στο κανει παντως και στο install του ubuntu δεν νομιζω να φταιει το λειτουργικο αλλα κατι στο hardware.Δωσε και μερικες πληροφοριες για την συνθεση του υπολογιστη σου να εχουμε μια εικονα.Στο dvdrom δεν κανεις κανενα update firmware? CPU : intel i5 750 2.66ghz VGA : 1gb EAH4780HD motherboard : intel DP55WB RAM : 4gb το τελευταιο δεν το καταλαβα με τα dvdrom!!! ρε παιδια πως τα γραφεται ετσι δεν τα καταλαβαινω καλα αυτα
xdoc Σεπτέμβριος 10, 2011 #20 Σεπτέμβριος 10, 2011 CPU : intel i5 750 2.66ghz VGA : 1gb EAH4780HD motherboard : intel DP55WB RAM : 4gb το τελευταιο δεν το καταλαβα με τα dvdrom!!! ρε παιδια πως τα γραφεται ετσι δεν τα καταλαβαινω καλα αυτα εννοεί να κάνεις στην συσκευή που βάζεις τα dvd ενημέρωση λογισμικού
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.