Jump to content

νεο γραφειο - Ιδέες και τροπος κατασκευής

jmallen3

Recommended Posts

ενδιαφερον οι προτασεις σας παιδια.

φιλε pano μου φενεται αρκετα καλη η ιδεα σου και αρκετα οικονομικη,λεω να περασω μια βολτα απο πρακτικερ να ρωτησω τιμες και να δω σχεδια.κοντρα πλακε με επενδυση για γραφειο να τους το ζητησω??σκεφτομαι μηπως φτιαξω κατι σαν το δικο σου αλλα πιο μακρύ σε μηκος και χωρις τοσα πολλα ξυλα,αλλα παιρνοντας μονο ενα κομματι συνεχομενο για το πανω μερος και στηριζοντας το απο κατω με μεταλλικα ποδια.τι λες για αυτο?ενταξει δεν θα ναι?

ικεα δυστυχως δεν εχει εδω πατρα απο οπου ειμαι για να περασω να δω :...:

τωρα οσον αφορα το φιλο vellamo μου κεντρησε την φαντασια αυτο που λεει (σαν ολυμπιακος και εγω).θα μπορουσες να μου περιγραψεις λιγο τι σκεφτεσαι να κανεις φιλε?

άργησα λίγο :tomato:

γενικά μονο κόντρα πλακέ εχουν λεπτό κ στο κόβουν σε οτι διαστάσεις θες .Εγώ το έκανα οσο ποιο πρακτικό κ απλό μπορούσα (σε ειπα φένονται μέχρι κ οι βίδες:yu:) γενικά δεν ειναι πολλά τα ξύλα ήθελα να καλύψω το case κ του εφτιαξα χ'ωρο , μετά απλά εβαλα 2 ξύλο μακρια απο πίσω (ενα πάνω ενα κάτω ) για να κρατάει γερά .Ανάλωγα με το μέγεθος που θες βλέπεις αν μπορείς να το στήριξης με πόδια. στην ανάγκη πάρε και μεταλλικές βέργες κ φτιάξε ενα σκελετό (αν μπορείς να κόψεις -τρυπήσεις εισαι οκ ) ενα τετράγωνο δηλαδή που πάνω του θα μπει το κοντρα πλακέ κ κάτω πόδια ,αν το μελετήσεις μπορεί να βγεί ωραίο (κ θα το εχεις κάνει εσυ)

τα ξυλα για μια τετοια κατασκευη ποσο στοιχιζουν περιπου ξερουμε παιδια?

κάνε ενα σχέδιο υπολόγισε διαστάσεις κ τράβα να ρωτάς ειναι ανάλογα που θα πάς

εγω θα σου πρότεινα ενα ουδέτερο θέμα για το δωμάτιο κ οχι ομάδες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.