Jump to content

SSD and capacity issues

icy20

Recommended Posts

Εχω εναν 64αρη samsung στο συστημα που εχω ολη μερα ανοιχτο. Αυτο που παρατηρησα ειναι το εξης.Ενω τον ειχα σταθερα στα 31-32 gb ελευθερα χωρις να γινει εγκατασταση καποιο προγραμμα και ουτε ειδα να παιρνει κανενα update ξαφνικα επεσε στα 25.5 gb. Τι διαολο γινεται? Στο properties του δισκου λεει οτι ειναι used τα 35.5 gb ενω αν πατησω δεξι κλικ στα folders του σκληρου λεει 25!!!Ναι ξερω οτι δεν ειναι σιγουρο οτι τα μετραει ολα τα αρχεια με το properties αλλα εχει πολυ μεγαλη διαφορα θεωρω για να μην δινω σημασια.Εχει κανεις καμμια ιδεα?

δες μήπως εκανε restore point. επιπλέον ψαξε φακελo σε φακελο να δεις που δεσμεύονται τα αρχεία, εμένα μου την είχε κανει ο φιφης που ειχε φθασει σχεδον 100.000 αρχεια στην cache και πολλα gigabytes στο δίσκο.

Να δεις τις πληροφορίες του SMART μπας και έχει παιχτεί τίποτα με τον SSD. Κανένα προϊόν υπολογιστή δεν είναι απρόσβλητο από τον ιό "DOA".

Και δόξα τον Τσάκωνα, από κακή τύχη πρέπει να είσαι συνηθισμένος εσύ

:hehe:

Στο προγραμμα που προτεινες στον μηχανικο δισκο λεει health good ενω στον ssd unknown...

Με το seatools που δοκιμασα το smart test το εδωσε ΟΚ

ΥΓ Τωρα που το σκεφτομαι το seatools windows σε seagate σκληρο μου εβγαζε fail στο smart ενω αν χρησιμοποιουσα το seatools dos τοτε μου περναγε και smart & drive self test short και long!!!!!Τι κουλα ειναι αυτα...

Το ακομα πιο κουλο ειναι οτι σε αλλο pc ο ιδιος δισκος περναει και απο το windows seatools OK SMART!!!!Μπορει διελυμενα windows να κανουν τετοιο πραγμα?

Το θεμα ειναι πως cache-αρω αφου απο χτες μεχρι το πρωι δεν εκανε τπτ το pc.Ουτε καν download/upload. Ζαχο τα αρχεια που λες προφανως ειναι στον ssd γιατι δεν εχω πειραξει ρυθμισεις, αλλα δεν το εχω ψαξει για να δω απο που αλλαζει αυτο.

Αυτο τι κανει τωρα υποτιθεται?Για το hibernation?

Απενεργοποιεί και σβήνει το αρχείο του hibernation, hiberfil.sys.

Το συγκεκριμένο αρχείο, δεν έχει σταθερό μέγεθος. Μπορεί σε καθαρή εγκατάσταση να είναι 2GB και μετά από καιρό να γίνει 6GB.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.