vellamos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2011 καλημερα παιδια... οπως λεει και ο τιτλος εχω προβλημα με την φορτωση των ιστεσελιδων.χρησιμοποιω τον google chrome αλλα και με αλλα πραγραμματα περιηγησης εχω το ιδιο προβλημα.ενω ειμαι σε μια σελιδα πχ youtube αν πατησω σε ενα λινκ δεν μου το ανοιγει. αν κανω refresh παλι δεν την ανοιγει. αν μπω σε καποιο αλλο site μπορει να το ανοιξει αλλα μπορει να το ανοιξει μετα απο 10-15 προσπαθειες.το χειροτερο ειναι οτι το προβλημα συνεχιζεται για περισσοτερο απο 2-3 εβδομαδες, και εχω εγκαταστησει πολλες φορες οτι προγραμμα υπαρχει για ιντερνετ.πειτε μου την γνωμη σας...συστημα:intel core i7 860kingston 8gbmsi p55gd80και ειμαι απο format windows 7 home prenium x64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Σεπτέμβριος 6, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2011 καποιον ελενχο για διαφορα κακοβουλα εκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vellamos Σεπτέμβριος 6, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2011 εχω κανει με το kaspersky και το maleware bytesedit:εκανα παλι με το spyboot και μου βρηκε κατι cookies παροκολουθησης αν και τα ειχα σβησει απο τον chrome. οποτε ισως διορθωθει το προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpios123 Σεπτέμβριος 6, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2011 Μήπως έχεις Tellas -Wind;Γιατί αυτές τις μέρες έχουν κάποια προβλήματα με τους dns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Σεπτέμβριος 6, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2011 CCleaner - StandardΒεβαια προσεχε τις ρυθμισεις που σχετιζονται με registry για να μην τρεχεις και δεν φτανεις μετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.