tsihlini Ιούνιος 13, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 πιστευω οτι το ασετεκ θα πηγαινει πολυ καλητερα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokopas Ιούνιος 13, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 blade_pan σκεφτόμουνα και εγώ για το zalman reserator αλλά είδα ένα review για την απόδοσή του και απογοητεύτηκα :'( :'( :'( :'( Κρίμα δεν είναι να δώσεις 200 euro για τέτοιες θερμοκρασίες? Στο site της Zalman λέει βέβαια ότι μπορείς να αλλάξεις την αντλία αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα βρείς κάποια που να χωράει μέσα και κατά πόσο θα βελτιωθεί η κατάσταση Σε έναν 2,4 Νοrthwood (χωρίς καθόλου o/c) οι θερμοκρασίες που έχω με μία Zalman 7000CU είναι παρεμφερείς αν όχι μικρότερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιούνιος 13, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 Το Zalman το παίρνεις για το θόρυβο (ή μάλλον για την έλλειψη του) και όχι για τις επιδόσεις του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokopas Ιούνιος 13, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 Προσωπικά 200 euro μόνο για τη μείωση του θορύβου είναι ΠΑΡΑ πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.