Tsunami Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2011 Πρώτον να πω ότι είμαι από τους fans της Logi όσον αφορά το design και την λειτουργικότητα των προϊόντων της.Σε θέμα software όμως είναι απλά για μπάτσες ώρες ώρες...(πχ η μη υποστήριξη του MX510 από drivers για Win 7 αλλά αυτό είναι για άλλη συζήτηση)Οι κάτοχοι G15 θα έχουν προσέξει ότι πρόσφατα είχε κάνει ανανέωση η Logi στο πρόγραμμα-driver του G15. Πάω σήμερα λοιπόν και λέω ας δούμε αν βγήκε καμμιά νέα έκδοση. Όντως βρίσκει το update και το περνάει. Με το που περνάει πάω να αλλάξω κομμάτι στο foobar και δεν γίνεται τπτ. Restart PC / foobar κλπ μπας και θέλει να ισιώσει ο driver. Πάλι τπτ. Πάω να κάνω χειροκίνητη ρύθμιση στο foobar για τα global hotkeys. Πάλι τίποτα. Πρακτικά δεν έβλεπε καν τα media keys. Μόνο το volume up & down. Έτσι ξαναγύρισα στο παραδοσιακό legacy πρόγραμμα που δεν μου τα σπάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Σεπτέμβριος 6, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2011 Τώρα πάντως που κοιταξα για updates δεν μου βρήκε κάτι. Έχω την έκδοση 8,00,123. Πρόβλημα παντως δεν ειχα με κανενα απο τα media keys. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Σεπτέμβριος 7, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 μολις εκανα update στην 8,01,120ολα λειτουργουν οπως πριν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Σεπτέμβριος 7, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 μολις εκανα update στην 8,01,120ολα λειτουργουν οπως πριν...Εμένα στο Search for updates δεν μου βρίσκει νέα έκδοση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Σεπτέμβριος 7, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Software:Title: Logitech Gaming Software (Current) Software Version: 8.01.120 Post Date: 08/19/2011 Platform: Windows 7 File Size: Approximately 50 MbG15 Keyboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Σεπτέμβριος 7, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Software:Title: Logitech Gaming Software (Current) Software Version: 8.01.120 Post Date: 08/19/2011 Platform: Windows 7 File Size: Approximately 50 MbG15 KeyboardTi διαφορά έχουν τα 2 αρχεία; Το current και το legacy εννοω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Σεπτέμβριος 7, 2011 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 ελα ντε.. :...:ετυχε ειχα το current και απλα εκανα update..μετα που μπηκα στο site ειδα οτι εχει 2 version.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 8, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 Στην νεότερη έκδοση έχει αλλάξει το interface plus υποστήριξη νέων τίτλων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Σεπτέμβριος 11, 2011 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Στην νεότερη έκδοση έχει αλλάξει το interface plus υποστήριξη νέων τίτλων.Στο legacy; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 11, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Πιο απλό (ή απλά το είχα συνηθίσει εγώ).Δεν είναι απαραίτητο να βάλετε την legacy. Και η νεότερη κάνει απλά εμένα η τελευταία έκδοση μου έκανε νερά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Σεπτέμβριος 12, 2011 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 Πιο απλό (ή απλά το είχα συνηθίσει εγώ).Δεν είναι απαραίτητο να βάλετε την legacy. Και η νεότερη κάνει απλά εμένα η τελευταία έκδοση μου έκανε νερά.Τελικά ποιά η διαφορά μεταξύ curent και legacy έκδοσης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 14, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 Διαφορετικό interface και μεγαλύτερη υποστήριξη τίτλων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Σεπτέμβριος 23, 2011 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 Διαφορετικό interface και μεγαλύτερη υποστήριξη τίτλων.H legacy,ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 23, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 H legacy,ε;Όχι στην νεότερη αναφέρομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.