Jump to content

Logitech και drivers για G15...

Tsunami

Recommended Posts

Πρώτον να πω ότι είμαι από τους fans της Logi όσον αφορά το design και την λειτουργικότητα των προϊόντων της.Σε θέμα software όμως είναι απλά για μπάτσες ώρες ώρες...(πχ η μη υποστήριξη του MX510 από drivers για Win 7 αλλά αυτό είναι για άλλη συζήτηση)

Οι κάτοχοι G15 θα έχουν προσέξει ότι πρόσφατα είχε κάνει ανανέωση η Logi στο πρόγραμμα-driver του G15. Πάω σήμερα λοιπόν και λέω ας δούμε αν βγήκε καμμιά νέα έκδοση. Όντως βρίσκει το update και το περνάει. Με το που περνάει πάω να αλλάξω κομμάτι στο foobar και δεν γίνεται τπτ. Restart PC / foobar κλπ μπας και θέλει να ισιώσει ο driver. Πάλι τπτ. Πάω να κάνω χειροκίνητη ρύθμιση στο foobar για τα global hotkeys. Πάλι τίποτα. Πρακτικά δεν έβλεπε καν τα media keys. Μόνο το volume up & down. Έτσι ξαναγύρισα στο παραδοσιακό legacy πρόγραμμα που δεν μου τα σπάει.

Πιο απλό (ή απλά το είχα συνηθίσει εγώ).Δεν είναι απαραίτητο να βάλετε την legacy. Και η νεότερη κάνει απλά εμένα η τελευταία έκδοση μου έκανε νερά.

Τελικά ποιά η διαφορά μεταξύ curent και legacy έκδοσης;

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.