Jump to content

Τα έπαιξε ο AMD επεξεργαστής μου;

Passenger57

Recommended Posts

Στο δεύτερο pc φιλοξενείται ένα ΑΜD ATHLON 3000+ επανω στην μητρική K8N Neo2 platinum. Εχτές μου παρουσιάσε στο boot την mac address της μίας κάρτας δικτύου και σήμερα όταν γύρισα από την δουλεια βρήκα τον υπολογιστή με μπλέ οθόνη...μπουτάρω μπαινει κανονικά στα windowz αλλα δεν λειτουργούσε η μια καρτα δικτύου και δεν είχα ιντερνετ. Ξανα μπουτάρω αφού βάζω στην άλλη κάρτα το καλώδιο...και σταμάτησε να λειτουργεί....δεν βλέπω κάν εικόνα στην οθόνη ενώ τα διαγνωστικά λαμπάκια στην πίσω μεριά μου δείχνουν κόκκινα στην θέση 1-4 και κοιτώντας το βιβλιαράκι της μητρικής λέει πως αναβουν όταν:Processor initilization.this will show information regarding the processor ( like brand name, system bus, etc...) Τελικά τι μπορεί να έχει γίνει?:tomato:

Θα συμφωνησω με τους ανω. Απο αυτα που λες μαλλον μητρικη ειναι. Αν δεν κανω λαθος ειναι socket 939, στην χειροτερη την αλλαζεις η περνεις μια καρτα δικτυου (κατα την γνωμη μου αλλαξε την). Απο οτι ξερω η asrock βγαζει ακομα μητρικες με τετοιο socket.

ναι έχει δύο onboard καρτες δικτύου και τώρα όπως είμαι δεν μπουτάρει κάν...δεν βλέπω κάν bios....μόνο το διαγνωστικό της msi πίσω ...με τα λαμπάκια.Το θέμα είναι πως δεν θέλω να χάσω την εγκατάσταση των windows...

ναι έχει δύο onboard καρτες δικτύου και τώρα όπως είμαι δεν μπουτάρει κάν...δεν βλέπω κάν bios....μόνο το διαγνωστικό της msi πίσω ...με τα λαμπάκια.Το θέμα είναι πως δεν θέλω να χάσω την εγκατάσταση των windows...

δεν θα την χάσεις απλά όταν βάλεις την καινούργια μητρική το πρώτο boot που θα κάνεις θα είναι σε safe mode (F8)

και με το που μπει στο γραφικό τον windows θα περιμένεις να κάνει εγκατάσταση μόνο του μερικές συσκευές που θα βρει,ΔΕΝ θα κάνεις restart και θα ξεκινήσεις να απεγκαταστής Drivers/Programs της παλιάς σου μητρικής (κατά προτίμησει με ένα tool σαν το Revo Uninstaller ).

Όταν τελειώσεις με όλα τα προγράμματα Restart πάλη Safe mode ένα καθαρισματάκι με το Disk Cleanup τον windows.

και Bootαρεις κανονικά μετά και κάνεις εγκατάσταση τα πάντα.

(Προσοχή μόνο η καινούργεια μητρική στο BIOS να είναι ρυθμισμένη σε Compatibly mode ο sata controller και όχι σε Enchaced γτ θα βλέπεις μόνο το χρώμα από τα στρουμφάκια μετά.)

Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Λοιπόν έγινε κάτι τρελό... εβγαλα το κουτι το φυσηξα με ενα δαιμονισμένο επαγγελματικό φυσσηχτήρι που έχω στο μπαλκόνι και επειτα του εκανα clear mos με την μπαταρία της μητρικής και όλα ειναι ΟΚ τώρα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.