npetras Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2011 Το τελευταίο 3ημερο έχω παρατηρήσει οτι οι ταχύτητες rapidshare , megaupload σέρνονται . Κατεβάζω πάντα απο 1,5 με 1,6 mb και τις τελευταίες μέρες κατεβάζει με μέγιστο τα 500kbs. Εσείς έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο ; Εχω Wind-Tellas provider ,βγάζω στα 16MBit και το πρόβλημα το έχω προσέξει και απο το δικό μου pc και απο το laptop της γυναίκας . Έχω κάνει ξανά retraining το router ,ξανασυνδέεται κοντά στα 16mbit αλλα πάλι τα ίδια . Μέχρι προχτές πετούσε . Ξέρετε τίποτα για τυχόν αναβάθμιση ή πρόβλημα στο δίκτυο της Tellas ; Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω torrents . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 6, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2011 Με tellas και εγώ βλέπω πολύ χαμηλές ταχύτητες τις τελευταίες μέρες, αλλά κυρίως στα torrents.Θα το αφήσω λίγο ακόμη να δω μήπως και είναι τυχαίο και μετά θα πέσει τηλέφωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Σεπτέμβριος 6, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2011 εγω με οτε καταβαζα με 1 μβ - 1,2 περιπου.Φυσικα εκανε και μεταπτωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 6, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2011 και εγώ γενικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα. τις τελευταίες μέρες είναι που μου κάνει νερά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpios123 Σεπτέμβριος 6, 2011 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2011 Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους DNS της Tellas. Έχω σχεδιάσει κάποια site και έχω siteup monitor (έλεγχος κάθε 1 λεπτό) σε όλα, που μου δείχνει 100% uptime. Όταν προσπαθώ να μπω από το pc μου (σύνδεση Telllas-Wind) μπορεί να μπεί και με την 4η προσπάθεια.:confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick61 Σεπτέμβριος 6, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2011 εμένα με hol, η rapidshare πετάει αλλά και στα torrents χτυπάει 1Mb/s... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Σεπτέμβριος 7, 2011 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Εσείς έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο;Εγω δεν εχω παραπονα απο Tellas/Wind, μονο που τελευταια παρατηρω πως κλειδωνω πιο συχνα στα 10, και σπανιοτερα στα 15... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 7, 2011 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 σήμερα δείχνει να έστρωσε εδώ πάντως. οι ταχύτητες έχουν επανέλθει στα συνηθισμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Σεπτέμβριος 9, 2011 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Σορρυ για το οφτοπικ....αλλα σοβαρευτηκε το rapidshare?Μολις εβαλα, χωρις λογαριασμο εννοειται, 3 παραλληλα downloads και τα κατεβασε χωρις καν waiting time.... Ξερει κανεις τι παιζει?Τα τελευταια χρονια εκανα μποικοταζ στο rs για το ειχαν παρακανει με τα ορια στο download και τα multiple ips...Απ οτι βλεπω και στα sites εχουν σταματησει να βαζουν rs link... Επιασε το μποϊκοταζ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 11, 2011 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 δεν σοβαρεύτηκε απλά έφυγε κόσμος και δεν έχουν κίνηση οι server Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick61 Σεπτέμβριος 13, 2011 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Σορρυ για το οφτοπικ....αλλα σοβαρευτηκε το rapidshare?Μολις εβαλα, χωρις λογαριασμο εννοειται, 3 παραλληλα downloads και τα κατεβασε χωρις καν waiting time....Ξερει κανεις τι παιζει?Τα τελευταια χρονια εκανα μποικοταζ στο rs για το ειχαν παρακανει με τα ορια στο download και τα multiple ips...Απ οτι βλεπω και στα sites εχουν σταματησει να βαζουν rs link... Επιασε το μποϊκοταζ ? Απλά την έκανε όλος ο κόσμος και είπαν να συμμορφωθούν για να τους κερδίσουν πίσω. Αλλά μετά τα ίδια θα κάνου. Ρε αντε από εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.