Jump to content

Ποσο εχετε παει MAX OC τον DESKTOP Βarton σας?

nikoskrhth

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ποσταρετε ποσο εχετε παει MAX OVERCLOCK τον Desktop BARTON ΜΟΝO,1> ποια μητρικη τον αγγαλιαζει και ποιο BIOS ver εχει 2> ποσα βολτ τρωει και 3> τι ψυξη φοραει:nuke:

ο δικος μου ειναι 2500+ σε μια DFI lanparty nf2 utrab με το beta 5-5 bios ειναι full stable στα 2.6ghz αλλα με 2ν και hand assembled Watercool block by skiny13.

Απο ότι θυμάμαι στο pctech το μέγιστο που είχα δεί σε desktop barton ήταν 2.5 ghz με νερό. Ο παλιός desktop μου 2600+ barton πήγαινε στα 2350 με 2,1vcore με την slk σε dfi lanparty. Stepping AQXEA και ξεκλείδωτος. Είχα δεί μάλλιστα μέχρι 240 fsb με μέτριες μνήμες (samsung tccc) ενώ τώρα με τον mobile πάνω απο 225 δύσκολα πάει.

Πάντως θα ήθελα πολύ να δώ ενα screenshot απο τον επεξεργαστή σου να τρέχει prime95 για 5-6 ώρες. Αστο το βράδυ και πόσταρε αύριο (σταμάτα το και δείξε πόσο χρόνο έτρεξε χωρίς λάθος)

Jogi κάνεις μέγα λάθος..... εμένα ο ΑQΧΕΑ 0331 τον χειμώνα με 37 full load ηταν στα 2500.

Υπάρχει AQXEA στα 2640...δεν ξέρω με τι volt.Ο δικός μου με 2volt.

Αν κοιτάξεις εδώ ή pctech θα βρείς πόστ μου που να επαληθέυουν τα 2500 που σου λέω...

αν δεν πιστευεις δες αυτό http://service.futuremark.com/compare?2k1=7790070

νερό πάντα

δεν ειμαι χανια τωρα αλλιως θα το ειχα κανει απο την αρχη που εφτιαξα το θεμα

αλλος κανεις?

Αρχική απάντηση από NoDsl

Jogi κάνεις μέγα λάθος..... εμένα ο ΑQΧΕΑ 0331 τον χειμώνα με 37 full load ηταν στα 2500.

Υπάρχει AQXEA στα 2640...δεν ξέρω με τι volt.Ο δικός μου με 2volt.

Αν κοιτάξεις εδώ ή pctech θα βρείς πόστ μου που να επαληθέυουν τα 2500 που σου λέω...

αν δεν πιστευεις δες αυτό http://service.futuremark.com/compare?2k1=7790070

νερό πάντα

Οχι ρε σε πιστέυω! Απλώς η πλειοψηφία δεν πήγαινε τόσο. Αλλωστε και εσύ 2.5 πήγες (αυτό δεν είπες ή κατάλαβα λάθος?)

Με Prommie για ψύξη μετράει ?

Μόλις είχαν πρωτο-κυκλοφορήσει οι Barton Ελλάδα ....είχα πάει έναν XP2500+@2.86GHZ

εμενα θα παιξει συγουρα 2.7 αλλα θελει 2.1ν μπορει και 2.8 αλλα με 2.2ν και δεν ξερω ποσο θα αντεξει το watercool μου παντος εχω παρατηρησει:

2300 ~1.7

2400 ~1.8ν

2500 1.9ν

2600 2ν

Αρχική απάντηση από jogi [Σήμερα, στις 21:16]

Οχι ρε σε πιστέυω! Απλώς η πλειοψηφία δεν πήγαινε τόσο. Αλλωστε και εσύ 2.5 πήγες (αυτό δεν είπες ή κατάλαβα λάθος?)

Οχι εγώ δεν κατάλαβα καλά στην αρχή απλά δεν διόρθωσα το ποστ μου γιατι βαριόμουν...lollll

sorry ε...:o

Αρχική απάντηση από TASOS

Με Prommie για ψύξη μετράει ?

Μόλις είχαν πρωτο-κυκλοφορήσει οι Barton Ελλάδα ....είχα πάει έναν XP2500+@2.86GHZ

Καλά δεν πήγε για αρχή... :):):)

για 2,8 + 2.2Volt πρώτα απόλα θα τα φτήσει το block (απο προσωπική εμπειρία πάνω απο 2,62 @ 1.85VCore δεν πήγαινε). Με prommie ή peltier κάτι γίνετε!

o 2500+ mobile με πανω απο 2 βολτ, τραβαει bench στα 2800 (δεν ξερω αν θεωρειται εγκυρη απαντηση, αλλα ειπες για Barton)

με το dfi bios beta 1-21 και με 2volt με αερα max post ειχα 2600 τωρα σταθερος περι τα 2500

δεν θυμαμε τη ηταν. του dagalidi ηταν αν θυμνατε αυτος εχει καλος

2600+ 11.5 x 200 . 1:1 Vcore=1,8

MSI K7N2D-ILSR bios 7.70

Με αέρα αλλα η θερμοκρασία ήταν πολυ ηψηλή και το κατέβασα....

τωρα το εχω rock με χαμηλες θερμοκρασίες στα 11.5x180 5:6 2,5 3 3 5

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.