BloodMage Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2011 ειμαι σε αναζητηση "εμπειρου" hdd hot swapεψαξα αρκετα και βρηκα μεροικα. το θεμα ειναι οτι ειναι αρκετα ακροιβα αυτα που ειδα οτι μου κανουνανοιγω αυτο το thread μηπως κ εχει ασχοληθει και καποιος αλλος με το αθλημα για να μου πει τισ εμπειριες-συμβουλες πριν κανω την-τις αγορα-ες μου μιας και δεν ειναι λιγα τα χρηματα τελικα!οι απαιτησεις ειναι οι εξης1) θεση για 5 δισκους. αν οχι το λιγοτερο για 4 για να κανω αργοτερα 4+12) ενεργη ψυξη3) καλο θα ηταν να υπαρχει και αντικραδασμικο συστημα για τους δισκουςεχω βρει τα παρακατω αλλα κολαω λιγο στην τιμη γιατι πολυ απλα δεν τα εχω δουλεψει και δεν ξερω αν αξιζουν τα λεφτα που ζητανεMB974SP-B_3.5" SATA_INTERNAL MULTI-BAY_ICY DOCK manufacturer Removable enclosure, Screwless hard drive enclosure, SAS SATA Mobile Rack, DVR Surveillance Recording, Video Audio Editing, SATA portable hard drive enclosureThermaltakeusa*»*Accessories*»*Drive Bay*»*MAX-3543 : MAX-3543 RC3400101AMB455SPF-B_3.5" SATA_INTERNAL MULTI-BAY_ICY DOCK manufacturer Removable enclosure, Screwless hard drive enclosure, SAS SATA Mobile Rack, DVR Surveillance Recording, Video Audio Editing, SATA portable hard drive enclosureSNT SAS3051B 5-Drives, 3-Bays SAS & SATA HDD Hot Swap Internal SAS Cage@ SCSI4ME.COM
BloodMage Σεπτέμβριος 17, 2011 Author #2 Σεπτέμβριος 17, 2011 μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα αυτο[ame=http://www.youtube.com/watch?v=DHcOiUNpP0I]iStar USA BPN -DE Hard Drive Caddy 3 and 4 bay. X-Case Review - YouTube[/ame]Industrial Chassis Product Detail PageiStarUSA BPN-DE340SS-SILVER SAS/SATA Trayless ENCLOSURE | eBayφενεται να εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευηςεμφανησιακα ειναι πολυ ωραια και tryless πανω απολα
felony Σεπτέμβριος 28, 2011 #3 Σεπτέμβριος 28, 2011 Εχω αυτο εδω:http://www.raidsonic.de/en/products/backplanes.php?we_objectID=5895. 1 χρονο και. Απο θερμοκρασιες δε τα παει ασχημα.Απο ποιοτητα κατασκευης δεν ειναι οτι καλυτερο ομως. Απο αυτα που εχεις δει, κατα τη γνωμη μου ειναι στην ιδια μοιρα με αυτο που εχω.Καθοτι το βαλε βγαλε συχνα και με tray ειναι ενα θεμα.Βλεπεις το δικο μου δεν και το πιο ανθεκτικο. Απο χρηματικης αποψης οπως θα εχεις δει και συ αυτα εχουν μια ταριφα που ειναι λιγο ψηλη για αυτα που προσφερουν συμφωνω . Το istar που παραθετεις νομιζω πως ειναι λιγο καλυτερο το οποιο λεω να δοκιμασω συντομα.
DeepBlue Φεβρουάριος 24, 2014 #4 Φεβρουάριος 24, 2014 Για να μην ανοίγω νέο θέμα το ποστάρω εδώ:όταν χρησιμοποιούμε ένα HDD cady όπως τα Icy Dock κτλ, υπάρχει καταπόνηση των δίσκων απο άνοδο των θερμοκρασιών; Γενικά παρουσιάζεται μεγάλη διαφορά στις θερμοκρασίες ή αμελητέα;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.