dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2011 ψάχνω laptop/netbook για την μάνα μου στα 300E με max μέγεθος 11" το θέλει για κανένα net, 3d studio max, maya, premier και κανένα youtube video... απλά πράγματα φυσικά πλακιζω για τα 3d studio max, maya, premier Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 5, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 ibm x60 12αρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Σεπτέμβριος 5, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 Τι λες για αυτό ?IDEAL-Toshiba - TOSHIBA AC100-10G Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Σεπτέμβριος 5, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 Με Android? Χμμμ...Προτεινω αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 6, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2011 τελικά το acer έφυγε tnx people Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 6, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2011 Εγώ θα σου πρότεινα 2nd hand iPad, αλλά άργησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 6, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2011 άσε ρε θα είμαι όλη μέρα στο τηλέφωνο (πως συγχρονίζεις αυτό, πως το άλλο, πως το ένα e.t.c.)με τα pc έχει οικειότητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 6, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2011 btw αυτή η μνήμη κάνει για update? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 6, 2011 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2011 btw αυτή η μνήμη κάνει για update?ΠΑ-ΝΑ-ΚΡΙ-ΒΗ! Αφενός...Αφετέρου, θα πας εδώ να την πάρεις γιατί σου εγγυάται 100% σωστή λειτουργία με το μηχάνημά σου (αφού έχεις διαλέξει συγκεκριμένο κι όχι value ram). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.