Skinny13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2004 Ποια ομαδα πιστευετε οτι θα το παρει φετος?ΑΓΓΛΙΑΓΑΛΛΙΑΙΣΠΑΝΙΑΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΟΛΛΑΝΔΙΑΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑΕΛΛΑΔΑ:whistling Εγω θα πονταρω στην Ιταλια:worship: ...Οσο για το ματσακια αυριο με την Πορτογαλια ...τα βλεπω σκουρα τα πραγματα....παντως το διπλο ..πληρωνει καλα!!!!!!!:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 11, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 εγω βλεπω Ιταλια-Γαλλια τελικο. με την πορτογαλια ειναι στανταρ το 2πλο....ειμαστε ψυχαρες ρεεεεεεεεεεεεεε :banging: δεν ξερω τι θα γινει αλλα πιστευω οτι θα παμε μεχρι τα ημιτελικα....:banging: Ελλαδαρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@C-MoS@! Ιούνιος 11, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 Αρχική απάντηση από Skinny13 Ποια ομαδα πιστευετε οτι θα το παρει φετος? ΕΛΛΑΔΑ:whistling Εγω θα πονταρω στην Ιταλια:worship: ... :devil: ΛΟΛ τι ηταν παλι αυτο.Χρειαζοταν???? :dots: +φωνω.Και γω Ιταλια το βλεπω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 11, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 Α ρε Skinny και γω ηθελα να ανοιξω αυτο το θεμα.....με προλαβεςΣε αυτο το Euro πραγματικα δεν υπαρχουν προγνωστικα. Ειναι απο το πιο αμφιροπα....Εγω θελω να το παρει η Ολλανδια αλλα δεν εχουν ομαδα.....Οι καλυτεροι για μενα ειναι οι Γαλλοι και οι Τσεχοι..Οπως ειπε και ο Viera αυτους υπολογιζει πιο πολυ απο ολους....Οσο για αυριο θα παιξω σκορ 2-0.Οι Ιταλοι ειναι λιγο κομπλεξικοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιούνιος 11, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 Αν όχι ελλάδα τότε Ολλανδία αν και έχουν καιρόι να παίξουν σοβαρη μπάλα σε μεγάλη διοργάνωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 11, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο Καρβάλιο έκανε δηλώσεις για τον αγώνα και γέλαγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsihlini Ιούνιος 11, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 εγω πιστευω οτι ετσι και δεν το παρει η Ελλαδα??:whistling :whistling θα το παρει στανταρ η Γαλλια η Ολλανδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούνιος 12, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2004 Χαλαρά η Ιταλία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 12, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2004 Αρχική απάντηση από tsihlini εγω πιστευω οτι ετσι και δεν το παρει η Ελλαδα?? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 12, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2004 Μπραβο στα παληκαρια παλεψανε σα λιονταρια!!!!!!!!!Μας διαψευσανε ολους.....Καλα που δεν επαιξα στοιχημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιούνιος 12, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2004 LOL!!! :D LOL!!! EURO όχι EYRO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Ιούνιος 12, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2004 Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 23:27] LOL!!! :D LOL!!! EURO όχι EYRO! Εεεεεεελα μωρε τώρα λεπτομέρειες!!! σε 10 χρόνια θα το 'χουμε ξεχασει Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Ιούνιος 12, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2004 Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ θα το πάρει βρε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 12, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2004 Βρε Skinny, γιατί δεν το έκανες poll? πρέπει να πιάσουμε τα εξελάκια τώρα, Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 12, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma [11-06-2004 22:21] εγω βλεπω Ιταλια-Γαλλια τελικο. με την πορτογαλια ειναι στανταρ το 2πλο....ειμαστε ψυχαρες ρεεεεεεεεεεεεεε :banging: δεν ξερω τι θα γινει αλλα πιστευω οτι θα παμε μεχρι τα ημιτελικα....:banging: Ελλαδαρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε σας τα λεγα εγωωωωωωωωωωω:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: επρεπε να το παιξω και στο στοιχημα γμτ να παιρνα κανα φραγκο....το χα πολυ σιγουρο.....χρονο δεν ειχα να βγω απο το σπιτι....:banging: αντε και ενα Χ με τους ισπανους και καθαρισαμε.......1-1 το κοβω........ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :flex: :flex: :flex: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Ιούνιος 13, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από vdeseris LOL!!! :D LOL!!! EURO όχι EYRO! Eπιτηδες το ειπα επειδη αφορα και τα στοιχηματα που παιζουμε...!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Ιούνιος 13, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 Παιδιά οι Ιταλοί δεν είναι γεννημένοι νικητές τους βλέπω πάντα σαν loosers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιούνιος 13, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Skinny13 [Σήμερα, στις 11:41] Eπιτηδες το ειπα επειδη αφορα και τα στοιχηματα που παιζουμε...!!!!!!!! Δηλαδή????? (Για explain!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Ιούνιος 13, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 μπράβο στην ομάδα της Ελλάδας αλλά για κουβαδοeuro το βλέπω είναι όλες οι ομάδες με σκαμπανεβάσματα. και οι αποδόσεις του οπαπ είναι χάλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιούνιος 13, 2004 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 Ελλάδα για πάντα!!!Για την πλάκα μας τα είχαμε τα πορτογαλάκια!!Δεν ξέρανε πού να κρυφτούνε!!!’ντε και τελικό!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.