Jump to content

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ η ΟΧΙ

dett

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας.Εχω εναν υπολογιστη με Q 9650 χρονισμενο στα 4. gh με καρτα γραφικων ati 5870 χωρις overclocking.Aξιζει να κανω καποια αναβαθμιση,θα μπορω να παιζω το καινουριο B.F 3 και αλλα παιχνιδια σε αναλυση 1920χ1080 με full ρυθμισεις;

Γεια σας.Εχω εναν υπολογιστη με Q 9650 χρονισμενο στα 4. gh με καρτα γραφικων ati 5870 χωρις overclocking.Aξιζει να κανω καποια αναβαθμιση,θα μπορω να παιζω το καινουριο B.F 3 και αλλα παιχνιδια σε αναλυση 1920χ1080 με full ρυθμισεις;

Η απαντηση απο μενα προσωπικα ειναι οχι δεν συμφερει.

πες μας τι μητρικη εχεις τι μνημες ραμ και τι τροφοδοτικο....

και ποσα διαθετεις ετσι για να σου απαντησουμε με σιγουρια.

Αναβαθμιση δεν συμφερει να κανεις με τιποτα. Απο τις πληροφοριες που εχουν διαρευσει για το BF3 με την 5870 θα εισαι μια χαρα (γυρω στα 61fps) συμφωνα με αυτο:ImageShack

Όχι. Έχω το ίδιο σύστημα πάνω κάτω, και πιστεύω ότι κρατάει γερά ακόμα και σε σύγχρονα games, ειδικά αν έχεις CPU@4Ghz/GPU οverclocked.

Η απαντηση απο μενα προσωπικα ειναι οχι δεν συμφερει.

πες μας τι μητρικη εχεις τι μνημες ραμ και τι τροφοδοτικο....

και ποσα διαθετεις ετσι για να σου απαντησουμε με σιγουρια.

Εχω ASUS RAMPAGE και μνημες 2x2g gskill

1066.

Μια χαρα εισαι εννοειται!

Αν σε επιασε το μικροβιο της αναβαθμισης παρε εναν ssd οπως ειπωθηκε και παραπανω και θα εχει αλλον αερα το συστημα σου.

αφού έφτασες ως εδώ περίμενε τα καινούρια μοντέλα
Οταν λες καινουρια μοντελα;Επεξεργαστη και καρτα γραφικων;Για ποια συγκεκριμενα μιλας;
Οταν λες καινουρια μοντελα;Επεξεργαστη και καρτα γραφικων;Για ποια συγκεκριμενα μιλας;

για κάρτα γραφικών, cpu Πραγματικά ΔΕΝ χρειάζεσαι, μόνο αν γουστάρεις τα benchmark ή έχεις τρέλα με το hardware.

Στο Α τρίμηνο του 2012 μάλλον θα έχουμε νέες vga με υπερδιπλάσιες επιδώσεις από τα σημερινά αντίστοιχα μοντέλα.

Κάτσε όπως είσαι έχω παρόμοιο σύστημα και δεν μασάει σε κανένα παινχιδι ούτε bottleneck αφού έχεις o/c το CPU στα 4 ghz

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.