Jump to content

Προταση για καρτα γραφικων

steant

Recommended Posts

Γεια σας! Ενας φιλος μου στο πσ του ειχε τη 9800gtx η οποια χαλασε-καηκε. Επειδη δεν εχουμε πολλες γνωσεις απο καρτες γραφικων ηθελα τη βοηθεια σας να βρω μια περιπου σαν αυτη η και καλυτερη γιατι ασχολειται και με παιχνιδια. Επειδη σε καινουργια θα βγει πολυ ακριβη θα ηθελα να μου προτεινεται κανα 2-3 μοντελα μπας και βρω τπτ σε μεταχειρισμενο. Ευχαριστω

επειδη μαλλον θα παω σε μεταχειρισμενη θα ηθελω γνωμη για κανα 2-3 καρτες λιγο καλυτερες απο αυτη να κανει παιχνιδια ωστε να μπορω να βρω και πιο ευκολα αν εχω επιλογες. Ευχαριστω

Στα λεφτα που διαθετεις νομιζω οτι δυσκολα θα βρεις κατι καλυτερο. Οποτε μαλλον θα χρειαστει να μεγαλωσεις το μπατζετ. Εκτος απο αυτες που προανεφερα μπορεις να κοιτας και για nVidia GTX 260, GTX 275, GTX 280, και για ΑΤΙ HD 4870, HD 5770, HD 4890, HD 5830, HD 6770, HD 6790.

φίλε μου προσοχή σε μεταχειρισμένες κάρτες τέτοιας ηλικίας

Γιατί δεν πατε εδώ με 90-κάτι ευρώ

6770 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr

η 6770 είναι χαλαρά γρηγορότερη και από τις 2, με εγγύηση και χαμηλή κατανάλωση.

πραγματικά κρίμα να δώσεις 60-70 για κάρτα 2- 3 ετών. εκτός και αν βρείς την 4870 1 gb στα 50 ευρώ..... (και πάλι την 6770 θα έπαιρνα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.