Jump to content

Ποιά GPU να πάρω;

konservas

Recommended Posts

φιλε μου, ολα εξαρτωνται ΚΑΙ απο την οθονη-αναλυση που παιζεις!

αν προκειται να βαλεις FULL HD Monitor αργοτερα, τοτε η παραπανω δυναμη της 6770 θα σου ειναι απαραιτητη! εκει αξιζει να βαλεις τα +20€!

αν μεινεις σε αναλυσεις μεχρι 1600*900, τοτε θα σε καλυψει και η 6670 καλα!

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Εφόσον παίζεις με χαμηλό μπάτζετ και σε 17αρα οθόνη, πάρε μία μεταχειρησμένη ΗD 4870/GTX 260 κτλ. Θα σε υπερκαλύψει όποια κι αν πάρεις. Επίσης η γνωμη μου είναι ότι δεν αξιζεί να δώσεις πάνω απο 50-60€ με τον επεξεργαστή που έχεις και στην ανάλυση που παίζεις.

Τώρα ποιά κάρτα έχεις?

πάρε μια μεταχειρισμένη 4850-8800GT (30-40€) και βάλε άλλη οθόνη ..20αρες οθόνες βρίσκεις με 50 ευρώ μεταχειρισμένες .. συνολικό κόστος 80-90 ευρώ σχεδόν όσο μια καινούρια 5670..

θα νοιώσεις βασιλιάς...

πάρε μια μεταχειρισμένη 4850-8800GT (30-40€) και βάλε άλλη οθόνη ..20αρες οθόνες βρίσκεις με 50 ευρώ μεταχειρισμένες .. συνολικό κόστος 80-90 ευρώ σχεδόν όσο μια καινούρια 5670..

θα νοιώσεις βασιλιάς...

συμφωνώ και εγώ σε αυτήν τη λύση, αλλά αν πας σε καινούρια κάρτα μόνο η 6770 συμφέρει οι άλλες είναι κοροιδία!

επίσης η 19αρα crt που έχεις έχει κάποιο πρόβλημα? τι αναλύσεις πιάνει?

πολά crt 19αρια πιάνανε και 1280 *960 που δεν είναι πολύ άσχημα. φυσικά η tft είναι πολύ πιο ξεκούραστη!

(@ ALCapone Με την ενσωματομένη της μητρικής.)

Εγκατέστησα το Painkiller και μου το έπαιζε η 17άρα σε ανάλυση 1280χ768 (ή κάπως έτσι δε θυμάμαι τώρα καλά) σχετικά καλά.Μόνο εάν έβγαιναν πολλοί εχθροί άρχιζε και καρέδιαζε λιγάκι.

Η 6770 φαίνεται πως είναι η καλύτερη λύση αλλά κολλάω λίγο στη τιμή.Μήπως να έπαιρνα μια φθηνή κάρτα να ανέβω λίγο από της μητρικής και να περιμένω μια ενδεχόμενη πτώση τιμών (ή καμμιά καλή προσφορά) για την 6770;Κάπου άκουσα ότι θα βγεί η σειρά 7 όπου να'ναι...

konservas,οτι καρτα και να παρεις η οθονη 17' ειναι αποτρεπτικος παραγοντας για επενδυση...τσαμπα θα πανε τα λεφτα της 6770,ειτε οποιασδηποτε αλλης καινουριας...

ακου τα παιδια εδω που σου λεμε να παρεις μια 4850-8800GT και βαλε και την 19αρα που εχεις..δεν εχεις ιδεα τι εστι gaming παιζοντας με της μητρικης και την 17αρα..

μη πετας τα λεφτακια σου και ακου τα παιδια εδω..δεν θα βγεις χαμενος..

Αρχικα, αν θες να χαλασεις λεφτα για gaming, πρεπει να βαλεις την 19αρα πανω και να μας πεις την μεγιστη αναλυση που σηκωνει. Πολυ γρηγορα μπορεις να το μαθεις απο τo display resolution (δεξι κλικ στο desktop).

Μετα πρεπει να μας πεις, μεχρι ποσα χρηματα θελεις να διαθεσεις ωστε να ξερουμε και τι ακριβως να σου προτεινουμε.

Φυσικα η λυση για μεταχειρισμενο δεν ειναι καθολου κακη (θα παρεις παραπανω επιδοσεις, σε χαμηλοτερη τιμη). Θελει ψαξιμο ομως...

Κάθησα και σκέφτηκα προσεχτικά ότι προαναφέρθηκε και κατέληξα ως εξής:

1.H 6670 στο πλαφόν που σκεφτόμουνα είναι η καλύτερη επιλογή αλλά η οθόνη θα την αφήσει ανεκμετάλλευτη.

2.Η επιλογή μιας 4850 φαίνεται πιο ρεαλιστική επιλογή αλλά είναι πεταμένα λεφτά στη περίπτωση που σε λίγο καιρό πάω σε μια καλύτερη οθόνη.

3.Κατέληξα στην επιλογή αυτής η οποία είναι σαφώς υποδεέστερη από τις παραπάνω αλλά οικονομική λύση που θα αποφορτίσει λίγο τον επεξεργαστή και τη μνήμη από την ενσωματομένη κάρτα της μητρικής μέχρι να μπορέσω να πάω στη λύση οθόνης και 6670.

Ελπίζω να μη πέσουν :tomato::D

θα αποφορτίσει λίγο τον επεξεργαστή και τη μνήμη από την ενσωματομένη κάρτα της μητρικής

ναι αλλά μόνο αυτό και τίποτα άλλο.

Μην περιμένεις να παίζεις παιχνίδια με αυτή την κάρτα.

Χωρίς καμμία διάθεση να κατακρίνω την επιλογή σου, μιας και τα κριτήρια ήταν σύνθετα (οθόνη κτλ.).

Απλά για να ξέρεις τι να περιμένεις.

δεν έχεις καλή αίσθηση της ισχύος της κάρτας γραφικών.

η 4850 είναι σχεδόν 2 Φορές πιο γρήγορη από την 6670.

Βασικά η 6670 είναι οριακή για gaming σε desctop και αφού υπάρχει με 20 ευρώ παραπάνω η 6770 είναι απλά Πεταμένα λεφτά!

Αφού υπάρχει η 6770 στα 96 ευρώ η πραγματική αξία της 6670 είναι 40-50 ευρώ, τα υπόλοιπα στα παίρνουν από την τσέπη.

edit. η gt 210 δεν κανει για τιποτα!

ε τελικά έπεσαν :tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

φιλικά :rolleyes:

δεν έχεις καλή αίσθηση της ισχύος της κάρτας γραφικών.

η 4850 είναι σχεδόν 2 Φορές πιο γρήγορη από την 6670.

Βασικά η 6670 είναι οριακή για gaming σε desctop και αφού υπάρχει με 20 ευρώ παραπάνω η 6770 είναι απλά Πεταμένα λεφτά!

Αφού υπάρχει η 6770 στα 96 ευρώ η πραγματική αξία της 6670 είναι 40-50 ευρώ, τα υπόλοιπα στα παίρνουν από την τσέπη.

edit. η gt 210 δεν κανει για τιποτα!

ε τελικά έπεσαν :tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

φιλικά :rolleyes:

Δικό μου λάθος.Την 6770 εννοούσα!(Μπερδεύτηκα με όλους αυτούς τους κωδικούς :confused: ).Τη GT 210 τη δοκίμασα με το παιχνιδάκι που γράφω παραπάνω (ξέρω ότι δεν είναι από τα απαιτητικά παιχνίδια) και είναι μέρα με τη νύχτα με τη κάρτα της μητρικής :happy: (είπαμε, μέχρι να μπορέσουμε να πάμε σε κάτι καλύτερο :neo: )!

πάντως μην απορίπτεις την μεταχειρισμένη 4850, ειδικά αν την βρείς με κουτί και παρελκόμενα που σημαίνει ότι αγοράστηκε καινούρια και όχι από κανένα στοκατζίδικο.

Στις αγγελίες του thelab (αλλά και σε άλλα site πληροφορικής) πουλάνε πολύ συχνά τέτοια κομμάτια.

Βρήκα αυτό το video [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Pky7_HGKe68]Crysis 2 running on geforce 210 1gb - YouTube[/ame] με το Crysis 2 που ακούω ότι είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι με παρόμοια specs (χαρακτηριστικά) με εμένα αυτή τη στιγμή. Έτσι θα το παίζει;

ψαξε να βρεις 460gtx 768mb μεταχειρισμενη. κατω απο 90 ευρω μιλαμε παντα. αν θες να παιζεις crysis2. ποσα διαθετεις για καρτα ακριβως?

σορρυ για το offtopic πιο πανω για την οθονη, αλλα θα πρεπει να επενδυσεις πρωτα στα ματια σου και μετα στα υπολοιπα μερη του pc σου..

Τι να την κανει την 460 ρε? για να παιζει Crysis σε 800x600?

Πρεπει να παρεις πρωτα οθονη και μετα (αναλογα με την οθονη) να παρεις καρτα γραφικων. Αν τα κανεις αναποδα (πρωτα καρτα γραφικων και μετα οθονη) θα δωσεις πεταμενα λεφτα.

σορρυ για το offtopic πιο πανω για την οθονη, αλλα θα πρεπει να επενδυσεις πρωτα στα ματια σου και μετα στα υπολοιπα μερη του pc σου..

Μα βρε παιδιά την έχω μόνο μια δεκαετία αλλά δεν έχει δουλέψει υπερβολικά.Και παρόλο την ανάλυση η εικόνα της είναι πολύ ζωντανή.Της έχω βάλει και φίλτρο για την ακτινοβολία.Θέλω να της πιω το αίμα πριν την αλλάξω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.