Jump to content

Συμφερει το PNY GEFORCE GTX580

Iraklis

Recommended Posts

Καλησπερα Thelabites

εχω σκοπο σε 3 μηνες να κανω αναβαθμιση στην καρτα γραφικων

PNY GEFORCE GTX580 1.5GB PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR

αλλα χρειαζομαι τις γνωμες σας ποια τα αρνητικα ποια τα θετικα ;

edit: ξεχασα να αναφερο οτι εχω μητρικη τις intel dp55wb θα την σηκωσει ;

Φιλε μου σε 4 μηνες θα βγουν οι καινουριες καρτες γραφικων, οποτε αν δεν βιαζεσαι και περιμενεις 1 μηνα παραπανω θα εισαι ακομα πιο κερδισμενος.

Οσον αφορα την PNY 580, ειναι μια κλασσικη 580 με στοκ συστημα ψυξης, τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο. Στη θεση σου θα κοιτουσα καποια απο αυτες τις υλοποιησεις

Asus GeForce GTX580 1536MB DDR5 | Skroutz.gr

Gigabyte GeForce GTX580 1536MB | Skroutz.gr

οι οποιες εχουν καλυτερο συστημα ψυξης και ειναι και factory OCed.

Με την μητρικη δεν υπαρχει προβλημα, με το τροφοδοτικο σου δεν ξερω, μιας και χρειαζεται τουλαχιστον ενα καλο 600W

the one αν ειναι αληθεια ολα οσα αναφερεις τοτε θα κονομησω χρημα μεχρι για τις καινουργιες καρτες του 2012

αλλα αν μπορεις παρεθεσε μου τις καρτες που θα ερθουν και δειξε και τι τιμουλες παιζονται

ευχαριστω προκαταβολικα :)

Ακομα δεν εχει ανακοινωθει τπτ σε σχεση με χαρακτηριστικα και τιμες. Το μονο που γνωριζουμε ειναι οτι και οι δυο κατασκευαστες (πρασινη-κοκκινη) ηθελαν να γινει η κυκλοφορια τελος του 2011, αλλα επικαλλουνται δυσκολια στη μεταβαση απο τα 40 στα 28nm και γιαυτο θα καθυστερησουν για το Q1 του 2012. Το μονο σιγουρο ειναι οτι η ΑΤΙ θα εχει ονομα 7xxx και η nVidia 6xx. Αυτα προς το παρον:D

Ακομα δεν εχει ανακοινωθει τπτ σε σχεση με χαρακτηριστικα και τιμες. Το μονο που γνωριζουμε ειναι οτι και οι δυο κατασκευαστες (πρασινη-κοκκινη) ηθελαν να γινει η κυκλοφορια τελος του 2011, αλλα επικαλλουνται δυσκολια στη μεταβαση απο τα 40 στα 28nm και γιαυτο θα καθυστερησουν για το Q1 του 2012. Το μονο σιγουρο ειναι οτι η ΑΤΙ θα εχει ονομα 7xxx και η nVidia 6xx. Αυτα προς το παρον:D

αντε ωραια τοτε θα περιμενω για τις καινουργιες :man_in_love:

Τι είναι το υπόλοιπο σύστημά σου, τι παιχνίδια παίζεις και το κυριότερο σε τι αναλύσεις οθόνης.

Όσο για το πότε θα βγάλουν καινούργια φουρνιά καρτών θα είναι όταν αποφασίσουν και τα 2 στρατόπεδα.

Δεν θα γινει οκταμηνο, απο οτι εχω ακουσει εως τελος του χρονου θα εχουμε εξελιξεις. Αλοστε καθε τετοια εποχη δεν βγαζουν νεα μοντελα? Καλα σου λεει ο the one, περιμενε λιγο......

Τι είναι το υπόλοιπο σύστημά σου, τι παιχνίδια παίζεις και το κυριότερο σε τι αναλύσεις οθόνης.

Όσο για το πότε θα βγάλουν καινούργια φουρνιά καρτών θα είναι όταν αποφασίσουν και τα 2 στρατόπεδα.

Το υπολοιπο συστημα μου

CPU : intel i5 750 2.66ghz

RAM : 4gb Kingston

Motherboard : intel DP55WB

VGA : ASUS EAH4780 1GB (Πολυ Παλια αλλα ψοφαει σιγα σιγα)

power supply : thermaltake 1000watt

αυτην την στιγμη παιζω πολυ Arma 2 operation arrowhead με medium αναλυση sta 1024x600.

sfk9039 αυτο θα κανω φιλε μου θα περιμενω :)

αλλα εχω μια ερωτηση πιστευεται οτι αυτες οι καρτες που θα βγουν το 2012 θα ειναι καλυτερες απ'αυτες του 2011 ;

μολις βγουν στην αγορα να κανονισουμε να κανουμε μαζικη αγορα μπας και μας κανουν καμια προσφορα :p

Δεν νομιζω να χωραει η παραμικρη αμφισβητηση οτι καθε γενεια ειναι και καλυτερη. Aπ οσο γνωριζω μαλιστα σε καποιοα gpu πεζουν και revision σαν τους επεξεργαστες πραγμα που σημαινει λιγοτερη ενεργεια και θερμοκρασια, αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος (για το g92 ισχυει σιγουρα και αναμεσα σε ιδιας ονομασιας καρτες πχ 8800gt)

sfk9039 συγνωμη λιγο για να καταλαβω

θελεις να πεις οτι με την μητρικη που εχω δεν θα συμβατος για τις καρτες των επομενων γενιων

πες το μου λιγο αναλυτικοτερα για να καταλαβω ευχαριστω φιλικα Ηρακλης :)

Οχι, καμια σχεση. Μιλαω για το εσωτερικο κυκλωμα των καρτων γραφικων και ποιο συγκεκριμενα για το κεντικο τσιπ. Αυτο που ελεγα ειναι πως οι καρτες εξελισονται, βγαινουν καινουργεια μοντελα και βελτιωσεις αυτων. Πανω σε αυτο που ειπες, δηλαδη αν μπαινει μια μελοντικη καρτα στη μητρικη σου, μεχρι στιγμης δεν υπαρχει κατι που να λεει πως δεν θα μπαινει. Ισως σε καποια αρκετα χρονια να μην μπαινει αλλα ως τοτε.....

Οχι, καμια σχεση. Μιλαω για το εσωτερικο κυκλωμα των καρτων γραφικων και ποιο συγκεκριμενα για το κεντικο τσιπ. Αυτο που ελεγα ειναι πως οι καρτες εξελισονται, βγαινουν καινουργεια μοντελα και βελτιωσεις αυτων. Πανω σε αυτο που ειπες, δηλαδη αν μπαινει μια μελοντικη καρτα στη μητρικη σου, μεχρι στιγμης δεν υπαρχει κατι που να λεει πως δεν θα μπαινει. Ισως σε καποια αρκετα χρονια να μην μπαινει αλλα ως τοτε.....

τωρα καταλαβα ευχαριστω για την υπομονη σου

ωστοσο ας κανω την ευχη μου να μην χρειαζεται να αλλαξω μητρικη αλλα ετσι και αλλιως καποια στιγμη οταν θα εχω καμια 180-250 ευρω θα επενδυσω μια καλη μητρικη οποτε μεχρι τοτε εχω ακομα μελλον τωρα στο θεμα μας.

ποια θα ειναι η διαφορα του 7χχχ ραντειον με τους 6χχχ ραντειον θελω να ακουσω την γνωμη σας ως εμπειροι κουμπιουτεραδες και θελω να δω ποια θα ηταν η πρωτη επιλογη σας την 7χχχ η την 6χχχ ;

απλα ετσι για να παρω μια γευση. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.