Jump to content

Best 92,6 [Afterhours]

Heir of a dying day

Recommended Posts

Ειναι κατι που μαλλον σχεδον ολοι οι ακροατες του ψαχνουν, αλλα κανεις δεν βρισκει. :hehe:

Επισης (3ς φορες) ειχα στειλει για να μαθω title κλπ για καποια τραγουδια, αλλα καμια απαντηση...

ρε παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω τα playlist tracks που παιζει ο best στα afterhours?

Welcome to the club ... και εγω παλια την ιδια ερωτηση ειχα. Ουτε στο site ουτε πουθενα δεν υπαρχουν

Παρε τηλεφωνο εκεινη την στιγμη που ακους κατι που σου αρεσει στο 210 6728660 και ρωτα τον DJ ποιο κομματι και ποιο remix συγκεκριμενα ειναι. Εγω αυτο εκανα

[MENTION=2748]KoMM[/MENTION] : Για την trance μουσική το χω δοκιμασει και εγω με φιλο και τα περισσοτερα δεν τα βρισκει. Οκ tiesto θα βρει πχ αλλα κομματια πχ του στυλ "Above & Beyond feat. Richard Bedford - Thing Called Love (Suncatcher Remix)" δεν προκειται να σου βρει

@KoMM : Για την trance μουσική το χω δοκιμασει και εγω με

φιλο και τα περισσοτερα δεν τα βρισκει. Οκ tiesto θα βρει πχ αλλα κομματια πχ

του στυλ "Above & Beyond feat. Richard Bedford - Thing Called Love

(Suncatcher Remix)" δεν προκειται να σου βρει

Καλα αυτο ξαναπεστο! οτι δεν ειναι full εμποριο δεν το βρισκει με τιποτα!

Ευχαριστω παιδια για της..."δυσαρεστες" απαντησεις σας!

Ενα afterhours playlist με πολλα οραια γνωστα afterhour κομματακια μπορειτε να βρειτε εδω για οσους ψαχνετε κατι σαν εμενα παντος...

Best 92,6 Afterhours

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.