Jump to content

Αγορά φορητού υπολογιστή

Michael17

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδια εδω και καμποσες ημέρες βρίσκομαι σε δίλημμα για το τι λαπτοπ να πάρω ειμαι αναμεσα σε Dell και σε Τoshiba το λαπτοπ το θελω(σαν φοιτητης)ταινιες μουσικη εργασιες ιντερνετ ε και κανα παιχνιδι κυριως Online Μην φανταστειται.Τωρα οσο αναφορα τα λαπτοπ.Το dell ειναι πολυ καινουριο και σε επεξεργαστη και στα λειτουργικα(εχει usb 3.0!,hdmi 1.4)απο την αλλη υστερη σε ραμ και σκληρο.Επισης μου αρεσει πολυ το design του toshiba.Τι μου προτείνεται? δινω μεχρι 600 αν εχετε καμια καλύτερη πρόταση πείτε μου.

Dell

Toshiba

HP PAVILION DV6-6100EV - (LS368EA)

HP PAVILION DV6-6100EV - (LS368EA) Shop13.gr

AMD FUSION APU QUAD CORE A6-3410MX

6GB DDR3 1333Mhz

ATI 6420G (1GP) + ATI 6750 1GB DDR5 (GPU) λειτουργία σε Hybrid crossfire το οποίο αναγνωρίζεται με την ονομασία = 6755G2 Dual GPU

750GB SATA II

15,6 LED οόθνη.

Windows 7 Home Premium 64 bit

2 x USB 3.0 (Native)

Πρεπει να συμφωνισω. Σαν τα DELL δεν υπαρχει.

Εχω εδω και 2 χρονια ενα Vostro 1500. Με εχει βγαλει ασπροπροσωπο με το παραπανω. Μεχρι και κανενα παιχνιδακι παιζω ακομα πανω του οταν δεν εχω προσβαση στο PC. Ουτε προβληματα με Temps, ουτε τιποτα...!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.