Jump to content

Αγορά pc με 1000 ευρώ

daro801

Recommended Posts

Γειά σας,μου έχει χαλάσει το λαπτόπ με το όποιο δεν ήμουν καθόλου ικανοποιημένος...!Τώρα σκέφτομαι να προβώ σε αγορά ενός pc..Ο υπολογιστής θέλω να είναι για gaming και για προγράμματα επεξεργασίας εικόνας..Θα ήθελα άμα μπορεί κάποιος να μου φτίαξει ένα στο plaisio που να είναι στην τιμή των 1000-1100 περίπου ευρώ μαζί με μια καλή οθόνη και ένα φτηνιαρικό πληκτρολόηγιο,ηχειάκια μέτρια...και όχι ποντίκι ..

(Είμαι νέος μέλος στο φόρουμ σας,το φόρουμ σας μου αρέσει πολλή και θέλω να σας δώσω συγχαρητία στο δημιουργό και στα μέλη του φόρουμ..Τα θέματα του φόρουμ μου αρέσουν πολλή...Επισής θα θέλα να μάθω αν μπορώ να συνειφέρω στην διατήρηση του φόρουμ * όχι με τρομερά ποσά!!!)

Ευχαριστώ!:mobile1:

Οθόνη: Dell U2311H Ultrasharp 23¨ (δεν την έχει το πλαίσιο)

Επεξεργαστής: AMD Phenom II X6 1075T

Μητρική: Gigabyte MB 990FXA-UD3

Μνήμες: Corsair 4GB DDR3-1333 Ram Kit

Tροφοδοτικό: Corsair Enthusiast Series TX650 V2 650W

Κουτί: CoolerMaster Elite 430 Black Case

Κάρτα γραφικών: MSI GTX 560

DVD: Samsung SH-222AL LightScribe DVD-RW Black

SSD για λειτουργικό: OCZ Vertex 2 Series 60GB SSD

Σκληροί δίσκοι (raid 1 για ασφάλεια): Samsung 1TB SpinPoint F3 HD103SJ SATA II 7200rpm 32MB 104€ (δεν τους έχει το πλαίσιο)

Ηχεία: Logitech Ηχεία Z313

Πληκτρολόγιο: Microsoft 200 Wired Keyboard

σύνολο 1089€ με δυνατότητα χαμηλότερης τιμής αν πας στο κατάστημα και το ζητήσεις εκείνη τη στιγμή (και την όποια χρηματική διαφορά, λόγω έκπτωσης, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις προσθέτοντας μνήμη, επόμενο μοντέλο επεξεργαστή, ηχεία ή άλλο πληκτρολόγιο).

post-1891-1416075454,3774_thumb.jpg

Κοίτα καλύτερη οθόνη στα χρήματα αυτά δεν υπάρχει, οπότε θεωρώ το θέμα της οθόνης είναι μονόδρομος. Τώρα αν για κάποιο λόγο το Πλαίσιο είναι επίσης μονόδρομος, για οθόνη δες την LG IPS231P-BN LED Monitor 23''.

Επίσης οι Samsung f3 είναι οι καλύτεροι στα χρήματα αυτά από πλευράς απόδοσης, αξιοπιστίας. Ειδάλλως από Πλαίσιο Seagate ST31000524AS 1TB HDD 3.5".

Το σύνολο πάει στα 1175€ και με τον παρακάτω τρόπο μπορείς να το ρίξεις στο budget σου.

Όσον αφορά τη καλύτερη τιμή, θα πας στο κατάστημα με τη λίστα των πραγμάτων που θες και θα έχεις μαζί σου, και θα ζητήσεις το σύστημα. Μόλις σου πουν την τιμή θα ζητήσεις καλύτερη τιμή και αν δε σου κάνουν θα ενημερώσεις πως θα τα παραγγείλεις από αλλού που τα έχεις βρει σε καλύτερη τιμή κτλπ (το γνωστό παζάρι..).

με την dell οθόνη ασηζητητή. επειδή είναι για gaming δεν θα δει διαφορά με έναν ssd οπότε μια καλύτερη κάρτα γραφικών είναι καλύτερη επένδυση παρέα με έναν πολύ δυνατό επεξεργαστή. σαν δεύτερο σκληρό δεν χρειάζεται να έχεις γρήγορο. όσο για το κουτί το έχω εγώ οπότε το θεωρώ απ΄τα καλύτερα και πραγματικά αθόρυβο. 4gb είναι υπεραρκετά με δυνατότητα αναβάθμισης. αυτό που μου έλειψε λόγο χρημάτων είναι μία ψήκτρα μιας και ο επεξεργαστής κάνει παπάδες. αν θεωρείς πολά τα λεφτά κόψε από κουτί και κάρτα γραφικών. πιστεύω είναι η πιο gaming σύνθεση απόδοσης από τις παραπάνω με του Τζώρτζη να είναι από τις πιο ολοκληρωμένες μιας και ο ssd είναι η bugatti veyron των pcs.

post-5962-1416075456,2012_thumb.jpg

Παιδιά τελικά θέλω να μου φτιαξετε το κουτι με όλα μέσα και μνήμη 2τβ και καλή κάρτα γραφικών σε τιμή 860 ευρώ..μαζί με ηχεια......!Τα άλλα οθόνη,πληκτρολογιο,ποντικί μου τα καναν δώρο..

Να ξαναθέσω το ερώτημα της οθόνης μιας και θα κρίνει την κάρτα γραφικών .....

Μπορείς να το πάρεις από όπου θέλεις ... αφού εσύ δίνεις τα χρήματα...

Αν δεν έχεις πρόβλημα ένα "μικρό" μαγαζί που εδρεύει στη Θεσ/νίκη το visionstudio έχει μεγάλη ποικιλία και χαμηλές τιμές ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.