Jump to content

win 7 και προβλημε με ηχο

ilias78

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

απο τη μερα που εβαλα τα win 7, εχω προβλημα με τον ηχο μου, μονο οταν ακουω μουσικη. ειτε απο αποθυκευμενα αρχεια μουσικης, ειτε απο το youtube, ο ηχος ακουγεται με διακοπες και σαν να παζει σε slow motion. γιατι αυτο?

Ποια καρτα ηχου εχεις?

Κανενα driver update εκανες?

εχω την audigy SE της creative. βεβαια υπαρχει και μια onboard της μιτρικης. αλλα δεν ξερω πως να απενεργοποιησω την 2η. μηπως φταιει αθτο?

Καλησπέρα.

Δοκίμασες άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής;

Τώρα ποιο έχεις;

δοκιμασα με jet audio και το media player.

εχω την audigy SE της creative. βεβαια υπαρχει και μια onboard της μιτρικης. αλλα δεν ξερω πως να απενεργοποιησω την 2η. μηπως φταιει αθτο?

Κατεβασε μια αυτα εδω τα drivers και δες αν υπαρχει βελτιωση:

Creative Worldwide Support

Οσο για την onboard, απενεργοποιησε την μεσα απο τον πινακα ελεγχου των Windows 7.

εννοεις μεσα απο την επιλογη συστημα?

στου ςεκεγκτες ηχου, μου βγαζει 3 συσκευες.

1. AMD high definition audio device

2. SB Audigy

3. Συσξευη high definition audio.

ποια απο τις 3?

εννοεις μεσα απο την επιλογη συστημα?

στου ςεκεγκτες ηχου, μου βγαζει 3 συσκευες.

1. AMD high definition audio device

2. SB Audigy

3. Συσξευη high definition audio.

ποια απο τις 3?

Την 3η...

Τα drivers που σου κανα παραπανω post τα δοκιμασες?

Για να την απενεργοποιησεις την onboard στο BIOS ψαξε για μια επιλογη Onboard Sound ή AC97 και καντην disable

• 9 months later...

επαναφερω το θεμα μετα απο πολυ καιρο. η αληθεια ειναι πως ειχα βαρεθει κ το αμελησα.

το θεμα ειναι πως μεχρι κ σημερα, λυση δεν εχω βρει. δοκιμασα τα παντα απο drivers. οτι βρηκα τα περασα αλλα τζιφος. format μονο δεν εχω κανει κ δεν εχω σκοπο να το κανω.

παιζει να φταινε τα ηχεια? αν κ δεν νομιζω.

ετσι μου ερχετε να αγορασω αλλη καρτα ηχου.

επισης, καθε φορα που παω να μπω στο μενου της καρτας, μου βγαζει το εξης μηνυμα

THE AUDIO DEVICE SUPPORTED BY THIS APPLICATION IS NOT DETECTED.

THE APPLICATION WILL EXIT.

Αν έχεις εγκαταστήσει τους οδηγούς της κάρτας ήχου της creative μπες στο bios και κάπου θα λέει onboard audio device και βάλε την στο off.

Τα βυσματάκια στα ηχεία και την κάρτα ήχου είναι σωστά τοποθετημένα?Επειδή είχα και εγώ ανάλογο "πρόβλημα" μόλις έκανα το νέο pc και έφταιγε ένα βυσματάκι που δεν είχε μπει σωστά στο subwoofer όταν τα συνέδεα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.