spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2011 Εχω το Office 2003 και αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το word.. Αργει πολυ να ανοιξει και να κλεισει καθε αρχειο.. Στις υπολοιπες εφαρμογες του office (excel κτλ) αυτο δε συμβαινει. Δοκιμασα αποεγκατασταση και επανεγκατασταση αλλα δε δουλεψε. Καμια ιδεα?εδιτ: ξεχασα να αναφερω οτι εχω απενεργοποιησει και το virus scan κατα το ανοιγμα των αρχειων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Σεπτέμβριος 2, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2011 Για ψάξε λιγάκι γύρω από το normal.dot Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpios123 Σεπτέμβριος 2, 2011 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2011 Καλησπέρα.Μήπως τα αρχεία που πας να ανοίξεις περιέχουν εικόνες και είναι "βαριά" ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Σεπτέμβριος 2, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2011 thnx θα το δω αυτο με το normal.dotΟχι μου το κανει σε ολα, ακομα και στα κενα εγγραφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Σεπτέμβριος 5, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 Thnx παιδια, το normal.dot ηταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Σεπτέμβριος 5, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.