Jump to content

lg optimus 3d η samsung galaxy s2???

kostasa1

Recommended Posts

εγω παω για το lg,για να δω και κατι νεο(3d),τωρα εχω το S,ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενος,το S2 πεταει! σε ολα,γρηγορο,τρομερη οθονη,για μενα το καλυτερο,το lg ομως εχει 3d,κι αν μπορεις να το αναπαραγεις σε pc,tv(3d)ακομα καλυτερα!

εγω παω για το lg,για να δω και κατι νεο(3d),τωρα εχω το S,ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενος,το S2 πεταει! σε ολα,γρηγορο,τρομερη οθονη,για μενα το καλυτερο,το lg ομως εχει 3d,κι αν μπορεις να το αναπαραγεις σε pc,tv(3d)ακομα καλυτερα!

Δες το πρωτα απο κοντα..! εγω στα public που επαιξα μαζι του μπορω να πω πως ειναι κουραστικο το 3d σε κινητο..! μου βγηκαν τα ματια.

Γενικοτερα ομως ειναι ωραιο. και σαν ιδεα και σαν κινητο.

Kρατα τα λεφτα του γιατι βγαινει το SAMSUNG GALAXY NOTE τελος του χρονου!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bfMmMrUwRnI]Introducing Samsung Galaxy Note - YouTube[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=Ok1DrAoF1Ak&feature=related[/ame]

[ame]

[/ame]

[ame]

[/ame]

dual core στα 1,4ghz

5,3 στα 1280 χ 800 Amoled Plus

2 καμερες μπρος και πισω ( η μια με dual led flash)

Σαν να το εχω στα χερια μου αισθανομαι.... σιγουρη αγορα!

Μήπως όμως οι 5,3 ίντσες το βγάζουν απο την κατηγορία του κινητού και το πηγαίνουν στην κατηγορία της παντόφλας (ως προς το μέγεθος)? Πόσο βολικό θα είναι να το έχει στη τσέπη του? Για μένα αν είναι να περιμένεις τότε θα πρέπει να δείς και το iphone5 όταν βγεί. Διαφορετικά αν πρέπει να πάρεις τώρα samsung με κλειστά μάτια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.