Occultist Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2011 Γεια χαρά μάστορες,Πρόσφατα αναβάθμισά τη γραμμή adsl μου από connex 2 mbps σε connex 24 mbps. Τα στοιχεία που μου βγάζει για την ενεργή σύνδεση είναι τα παρακάτω :Upstream DownstreamSNR Margin8.3 9.3 dbLine Attenuation25.8 17.3 dbData Rate10336 825 kbpsΕίναι εντάξει σε γενικές γραμμές;
The One Σεπτέμβριος 2, 2011 #2 Σεπτέμβριος 2, 2011 Σχετικα χαμηλο SNR και μεγαλο Attenuation . Ενταξει δεν το λες, μαλλον προς το χαλια παει, γιαυτο και πιανει μονο 10KBps
Guest Σεπτέμβριος 2, 2011 #4 Σεπτέμβριος 2, 2011 δύσκολα πράγματα μόνο να ελέγξεις πόσο πιάνεις έξω στην ρεκλέτα αν έχεις αισθητή διαφορά(δεν το έχω δει συχνά) πρέπει να δεις τι μπορείς να κάνεις με τα καλώδια του σπιτιού σουαλλιώς πάρε κάνα τηλ τον ΟΤΕ και έχει ο θεόςεγώ όταν είχα πάρει τηλ γι αυτό το θέμα(hol) δεν μπορούσαν να κάνουν τπτ
Land Σεπτέμβριος 2, 2011 #5 Σεπτέμβριος 2, 2011 Το αυτό που λεει ο [MENTION=11418]GOKOU[/MENTION]SS4,δες στην ρεκλέτα σου τι παίζει και πόσο πιάνει,για να ξέρεις αν είναι θέμα εσωτερικής(κάθετη-οριζόντια) ή έξω και άρα κεντρικό-απερχόμενο. Θα μου πεις ότι οκ,δεν έχει ο καθένας την ευχαίρεια-γνώση να το κάνει αυτό. Δεν εαντιλέγω σε αυτό,αν θες δες το στο κεντρικό πριζάκι του σπιτιού σου να ξέρουμε ότι οι τιμές που μας δίνεις είναι "καθαρές"(κεντρικό νοείται αυτό στο χωλ σαν πρώτη πρίζα που έβαλε ο ηλεκτρολόγος αλλιώς θα είναι στο σαλόνι σου ως επι το πλήστον).
MOS Σεπτέμβριος 2, 2011 #6 Σεπτέμβριος 2, 2011 Δεν το μπριζάκι, τα καλώδια, το φιλτράκι.....τι απόσταση έχεις από το κέντρο που παίρνεις και ποιο modem έχεις ?Το SNR σου κοντεύει στο 6 που όταν φτάσει εκεί θα έχεις αποσυνδέσεις...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.