Jump to content

Εχει ψωνισει κανεις απο e-bug.de ?

sebastian

Recommended Posts

Tελευταιες μερες ο seb βιωνει ενα δραμα που το κραταει κρυφω :hehe:, εκανα μια παραγγελια για ενα κουτι!

16/8/2011 -> κανω την παραγγελια και αμεσως δεσμευονται τα λεφτα. Πληρωσα με debit card VISA electron

18/8/2011 -> Φευγουν τα λεφτα μου απο το λογαριασμο 120,28 ευρω

Περνανε οι μερες και κουτι δεν φαινεται στον οριζοντα. Τους στελνω μηνυμα και μου λενε :

31/8/2011 e-bug.de: No, we have not sended anything yet. You need to pay your order by wire to our bank account before we can ship it. We can not accept your credit card payment, sorry.

Aπανταω : E-bug takes my money when I complete my order. Where is the problem? My bank (Alpha Bank) informs me that you take my money 18/8/2011.

Send me my money back to my bank account.

Απαντανε : Do you want to send us a payment by wire or do you want to cancel this order completely ?

Aπανταω :

Dear Mr

I paid for my order by debit card Visa. E-bug took the money 16/8/2011.

What do you want ? To pay second time for my order ?

Do you want to send you the receipt for my bank ?

Check your bank and your account because you tοοκ my money...

Περιμενω απαντηση τους.... εμπλεξα με ταγαρια Γερμανους! Ρε μηπως να τους στειλω ενα πενταδαχτυλο ανοιχτο ομολογο :hehe:

Αυτά παθαίνεις όταν δε ρωτάς άμα δεν ξέρεις κι όταν δε χρησιμοποιείς paypal... :...:

Μίλα με την τράπεζα και ζήτα ακύρωση της πληρωμής όχι επειδή δεν έλαβες το προϊόν, αλλά επειδή αρνούνται να το στείλουν. Μη σου πουν περίμενε μερικές ημέρες, κλπ, απαίτησε να γίνει άμεσα.

Επίσης, γράψε την εμπειρία σου εδώ μετά.

Αυτά παθαίνεις όταν δε ρωτάς άμα δεν ξέρεις κι όταν δε χρησιμοποιείς paypal... :...:

Μίλα με την τράπεζα και ζήτα ακύρωση της πληρωμής όχι επειδή δεν έλαβες το προϊόν, αλλά επειδή αρνούνται να το στείλουν. Μη σου πουν περίμενε μερικές ημέρες, κλπ, απαίτησε να γίνει άμεσα.

Ma εγινε με χρεωστικη καρτα, γινεται επιστροφη? Τα λεφτα εφυγαν απο το λογαριασμο!

Μιλησα με Alpha, δευτερα παω τραπεζα να κανω αιτηση ..... δεν θυμαμαι πως μου την ειπε η κοπελα στο τηλεφωνο :hehe: με μαγεψε η φωνουλα της.

Ταγαρια Γερμανοι ερχεται ο seba!!!!

To amazon.uk στελνει ελλαδα και ταχυστα, στο amazon.de δεν στελνουν ελλαδα! Δεν το ειχε και κανεις αλλος το κουτι, και λεω μια χαρα site εχουν...

Αμα δεν φανουν τα λεφτα σε αυτους (ειτε με Paypal ειτε χωρις) τοτε εχουν "κολλησει" καπου και θα επιστραφουν. Μου χει συμβει και μενα 2-3 φορες. Δεν τα χανεις σε καμια περιπτωση dont worry :)

Θεμα τραπεζης ειναι. Εχω παραγγειλει στο παρελθον απο εκει, ειναι αρκετα αξιοπιστο site και συνηθως αποστελουν στο πιτς φιτιλη.

Οποτε περιμενε να σου επιστραφουν τα χρηματα και κανε την συνναλαγη μεσω Paypal να εχεις το κεφαλη σου υσηχο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.