Jump to content

εμφάνιση recycle bin σε slave/external HDD

serpico75

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Η κατάσταση έχει ως εξής:

Δίσκος C: - Περιέχει Windows 7, τα οποία και τρέχουν κανονικά.

Συνδέω στο pc μέσω USB case τον δίσκο ενός laptop, ο οποίος περιέχει Windows XP, τον οποίο τα W7 βλέπουν σαν D:

Αυτό που θέλω είναι να δώ το φάκελο "Recycle bin" του D: και να πάρω τα αρχεία.

Ξέρω πως ο τρόπος είναι να πάω στα Folder options των W7 και

1. Να επιλέξω "View and show all files and folders" και

2. Να βγάλω το check απ' το "Hide protected operating system files",

κάτι που έχω ήδη κάνει.

Χθες τα είχα καταφέρει. Αφού τα είχα κάνει όλ' αυτά, πήγα στο D:\, και έβλεπα το φάκελο Recycled και τα αρχεία που υπήρχαν. Δεν πρόλαβα, όμως, να τα πάρω χθες, λόγω κάποιας δουλειάς. Σήμερα που πήγα και πάλι στο D:\ να τα πάρω, βρίσκω δύο φακέλους:

D:\Recycle bin και

D:\Recycled.

Όποιον και ν' ανοίξω, όμως, δυστυχώς με οδηγεί στα αρχεία του κάδου ανακύκλωσης του C:, των Windows 7, δηλαδή.

Οι ρυθμίσεις στα folder options είναι σωστές.

Τί έχει μπερδευτεί; Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Ευχαριστώ !!

GokuSS4, ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν πρόλαβα να την εφαρμόσω. Για μία ακόμη φορά το Linux!!! με έσωσε.

Έχω ένα δίσκο με Ubuntu/Linux και συνέδεσα στο pc και τους τρεις δίσκους. Το Linux είδε το φάκελο που ήθελα, και μέσω Ubuntu έκανα copy τα αρχεία XP Recycled σε ένα φάκελο στο δίσκο με τα W7. Αυτό ήταν.

Linux forever !!!

Υ.Γ. Έχω αρχίσει τώρα να διαβάζω Linux. Σκεφτείτε να ήξερα και περισσότερα. Εδώ με έσωσε ένα απλό copy-paste απ' το Linux, που βλέπει τα πάντα, αν του συνδέσεις ένα δίσκο Windows. Που θα πέει; Δε θα μάθω Linux;;; Έχουν να γίνουν πράματα και θάματα!!! :)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τη βοήθεια !!

linux for ever:worship:

ιδικά πάνω στα δίκτυα είναι top

και εγώ το τελευταίο διάστημα που ασχολούμαι και με ubuntu είναι κορυφή

γενικά τα windows είναι ανοιχτό βιβλίο σε κάτι τέτοια

και linux δίσκο βέβαια μπορείς να διαβάσεις αλλά αν δεν ξέρεις πως ψαρώνεις στην αρχή:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.