serpico75 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2011 Καλησπέρα.Η κατάσταση έχει ως εξής:Δίσκος C: - Περιέχει Windows 7, τα οποία και τρέχουν κανονικά.Συνδέω στο pc μέσω USB case τον δίσκο ενός laptop, ο οποίος περιέχει Windows XP, τον οποίο τα W7 βλέπουν σαν D:Αυτό που θέλω είναι να δώ το φάκελο "Recycle bin" του D: και να πάρω τα αρχεία.Ξέρω πως ο τρόπος είναι να πάω στα Folder options των W7 και1. Να επιλέξω "View and show all files and folders" και2. Να βγάλω το check απ' το "Hide protected operating system files",κάτι που έχω ήδη κάνει.Χθες τα είχα καταφέρει. Αφού τα είχα κάνει όλ' αυτά, πήγα στο D:\, και έβλεπα το φάκελο Recycled και τα αρχεία που υπήρχαν. Δεν πρόλαβα, όμως, να τα πάρω χθες, λόγω κάποιας δουλειάς. Σήμερα που πήγα και πάλι στο D:\ να τα πάρω, βρίσκω δύο φακέλους:D:\Recycle bin καιD:\Recycled.Όποιον και ν' ανοίξω, όμως, δυστυχώς με οδηγεί στα αρχεία του κάδου ανακύκλωσης του C:, των Windows 7, δηλαδή.Οι ρυθμίσεις στα folder options είναι σωστές.Τί έχει μπερδευτεί; Μπορείτε να με βοηθήσετε;Ευχαριστώ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 1, 2011 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 μήπως αυτά που βλέπεις έγιναν συντομεύσεις και σε παραπέμπουν στο C:/?αν το γράψεις manual to path σε παραπέμπει πάλι στο C:/? Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Σεπτέμβριος 1, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 και manual που το δοκίμασα με οδηγεί στο recycle του C: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 1, 2011 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 χμμ ενδιαφέροναν αλλάξεις letter στο δίσκο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Σεπτέμβριος 1, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 GokuSS4, ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν πρόλαβα να την εφαρμόσω. Για μία ακόμη φορά το Linux!!! με έσωσε. Έχω ένα δίσκο με Ubuntu/Linux και συνέδεσα στο pc και τους τρεις δίσκους. Το Linux είδε το φάκελο που ήθελα, και μέσω Ubuntu έκανα copy τα αρχεία XP Recycled σε ένα φάκελο στο δίσκο με τα W7. Αυτό ήταν. Linux forever !!! Υ.Γ. Έχω αρχίσει τώρα να διαβάζω Linux. Σκεφτείτε να ήξερα και περισσότερα. Εδώ με έσωσε ένα απλό copy-paste απ' το Linux, που βλέπει τα πάντα, αν του συνδέσεις ένα δίσκο Windows. Που θα πέει; Δε θα μάθω Linux;;; Έχουν να γίνουν πράματα και θάματα!!! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τη βοήθεια !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 1, 2011 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 linux for ever:worship: ιδικά πάνω στα δίκτυα είναι top και εγώ το τελευταίο διάστημα που ασχολούμαι και με ubuntu είναι κορυφή γενικά τα windows είναι ανοιχτό βιβλίο σε κάτι τέτοια και linux δίσκο βέβαια μπορείς να διαβάσεις αλλά αν δεν ξέρεις πως ψαρώνεις στην αρχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.