Jump to content

Υπολογιστης για επεξεργασια εικονας/βιντεο με 1.000

FANISTELROOY

Recommended Posts

Εγώ προτείνω να φύγει ο ssd να γλιτώσει κανα φράγκο και να μπούν άλλοι δύο μηχανικοί για scratch και media files.Χάνεις σπίντα που είναι το ουάου αλλά μετά δεν βρίζεις //δεν έχω χώρο γιατί έχει μπουκώσει// καθώς ακόμα και premiere να έχει το να μοντάρεις πολύ υλικό σε h264 χωρίς να το έχεις κάνει transcode σε κάτι άλλο είναι σπάσιμο....Αν παίζει με after effects όση πιο πολύ μνήμη αντέχει και επίσης nvidia κάρτα //καλύτερη λύση λόγω χρημάτων η 295 που ειπώθηκε και πιο πάνω...Ηχεία - κάρτα ήχου;

το θεμα ειναι οτι με καρτα γραφηκων ξεφευγουμε πολυ! Δλδ χωρις καρτα ειμαι γυρω στα 850+170οθονη, εχουμε ξεπερασει ηδη το 1000αρικο.

Αξιζει να θυσιασουμε πχ επεξεργαστη και να παμε στον 2500, ή τον ssd, ή να αφησουμε 8GB αντι για 16GB?

Mια καρτα πιστευω βαζει και μετα ανετα.

attachment.php?attachmentid=45795&stc=1&d=1315214577

post-7649-1416075458,9727_thumb.jpg

Αν τα plugins που θα χρησιμοποιει εχουν επιταχυνση CUDA, ναι. Αλλιως με τα προγραμματα ως εχουν δεν θα δει αυτη τη μεγαλη διαφορα, ομως, και λογο της καλυτερης αντιμετωπισης της Nvidia με το OpenGL (αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι το API που χρησιμοποιει και το Photoshop αλλα και το Premiere), ισως παρει κατι παραπανω. Οποτε ναι πατε σε GeForce μερια, με midle-end (520,530) θα ειναι οκ.

Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις, αλλα τελικα μου ειπε οτι θελει να δωσει μεχρι 700 για κομπλε συστημα. Οποτε θα παω σε κανενα amd, με απλο δισκο κλπ.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.